עבור לתוכן

הוספת זיכרון (ללוח אם GIGABYTE 945PS3)

Featured Replies

פורסם

שלום. קניתי לפני כשבוע מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE 945P S3, עם 2GB זיכרון CL5 של TWINMOS 667MHZ והשאלה היא האם לא תהיה בעיה להוסיף בעתיד 2 סטיקים של ג'גה כל אחד נוספים, והאם זה משנה שזאת תהיה חברה אחרת, ו CL3 לדוגמא?

תודה.

פורסם

לא תהיה בעיה להוסיף

ולא משנה התזמונים ולא משנה החברה

פורסם

לא עדיף שיהיה עם אותו תזמונים?

הבנתי שזה עושה בעיות אם הם CL שונים

פורסם

לא ממש פשוט הזיכרון ה"חזק" יותר (תיזמונים נמוכים יותר) יתאים את עצמו ל"חלש" יותר (תיזמונים גבוהים)...

פורסם
  • מחבר

אז אם יש לי עכשיו 1GBX2 CL5 TWINMOS ואני אוסיף עוד סטיק 1GB של CL3 הוא יעבוד כמו CL5 ואז חבל על הכסף?

פורסם

לא ממש פשוט הזיכרון ה"חזק" יותר (תיזמונים נמוכים יותר) יתאים את עצמו ל"חלש" יותר (תיזמונים גבוהים)...

אתה עונה אומר "לא ממש"

ואז נותן תשובה שהיא ממש

פורסם
  • מחבר

הוא מתכוון כנראה שזה יעבוד בלי בעיות, פשוט המהירות תהיה CL5 אפילו אם זה CL3.

בכל אופן עדיין לא הבנתי כי ליאור המנהלשל הפורום הזה אמר שCL3 יעבוד כמו CL3 ולא כמו CL5 אפילו אם יש כבר CL5.

פורסם

ההבדלים זניחים בין התזמונים השונים

פורסם
  • מחבר

עדיין לא ענית על השאלה.

למרות שהם זניחים האם בגלל שיש CL5 זה ישפיע על הCL3 לרעה?

פורסם

כמובן

אבל זה לא הופך את העניין לפחות זניח

פורסם
  • מחבר

אוףף אז לסכם את הTOPIC הזה הם אני יכול לומר בוודאות: "בגלל שיש לי כבר CL5 כדאי לקנות עוד זיכרון עם CL4 או CL5 במקום CL3 כי ההבדל הכספי קטן ובמילא הCL3 לא יבוא לידי פוטנציאל מלא"?

פורסם

בהחלט

פורסם

כמו שענו לך, ה CL5 לא יכול להעלות את עצמו ולהשוות תזמונים ל CL3 ..אז מה שייקרה זה ההפך - הCL3 יורידו את עצמם לCL5.

לכן, כדי לחסוך את ההפרש על קניית CL3 , עדיף לקנות מראש CL5.

*עריכה* - בזמן שהוספתי את התגובה כבר ענית לעצמך.. ;)

פורסם
  • מחבר

בעסה, חבל שלא ידעתי את זה לפני כן... :kopfpatsch: טוב לפחות זה יחסוך לי קצת כסף ;)

תודה על המידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים