פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר אם כבר מלאה בקרח יבש ברוסיה אבל חמקן נוזלי כולכך נדיר גם ברוסייה 3 פעמיים נראה לי
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אם כבר מלאה בקרח יבש ברוסיה אבל חמקן נוזלי כולכך נדיר גם ברוסייה 3 פעמיים נראה לי עכשיו בעברית. ???
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים חנקן נוזלי לא כ"כ נדיר וממש לא מסובך להשיג. אני אוהב לעשות ניסויים עם החומר הזה
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בתור סטודנט זה קל בצורה מטורפת (וחינם).בתור אדם פרטי, אתה צריך לפנות לגוף המיצר ומספק באופן מסחרי חנקן נוזלי.לפחות זה מה שאני עושה. :-X
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אני לא סטודנט אז זה בעיה אתה יכול להביא לי אתר של מישהו שמיבא?מיבא? נראה לך שמיבאים LN2?יש גופים מסחריים בארץ שמיצרים.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים ואני מחכה שמישהו ינעל את התראד הזה או משהו כזה.איזה שטויות,בנאדם בא לפה ומתחיל לשאול איך שוברים שיא עולם עם חומרה באלפים של רבים של שקלים כשהוא בקושי יודע לבטא את שמות הרכיבים שהוא צריך והוא כבר בא לשבור שיאי עולם,פתטי.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אני לא אומר שאני לא מסכים איתכם, אבל יש דרך להגיד(לכתוב) כל דבר.גם אם יש לו קצת בעייה בניסוח, זאת לא סיבה להתנהג ולהגיב כמו שהגבתם. קצת דרך ארץ לא הרגה אף אחד.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים "אני לא אומר שאני לא מסכים איתכם, אבל יש דרך להגיד(לכתוב) כל דבר.גם אם יש לו קצת בעייה בניסוח, זאת לא סיבה להתנהג ולהגיב כמו שהגבתם. קצת דרך ארץ לא הרגה אף אחד."נגיד ואתה צודק והם לא דיברו הכי יפה שאפשר,ממה שאני הבנתי אין לו ניסיון בOC עם קירור אוויר בכלל.עדיף להתחיל בקטן ללמוד ולהמשיך הלאה,לא ישר אני רוצה לשבור שיא מה צריך.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אה הבנתי,פשוט קונים מעבד רגיל מהחנות וישר שוברים שיא עולם,בוודאי.צריכים ידע בעניין הקירור בחנן הנוזלי,צריכים ידע ב-OC,בעניין המתחים וכו' - תראה מה עומרי רשם בעמוד הקודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.