פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים בלשבור שיא עולם בX6800 מה אני צריך בשביל זה בבקשה ובלי ספאם אני לא צוחק בבקשה מאיפה אני יכול להשיג p5w64 ws pro וX6800 שהוא טוב .כול אם המאוספוט REV4 אין בעיה אפילו יותר טוב מOPB בשיא שלו מזהב אני סגרתי אם JASSON
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר כן אבל איפה אני יצליח להשיג מעבד טוב.לינקים בבקשה ויפה ההתחלה טובה אמן שהפוסט ימשיך כך ויגמר כך
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איפה אתה יכול לקנות? אממ...חנות זה אחד המקומות שקונים שם דברים בדרך כלל , הנה כמה דוגמאות:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2211&products_id=14996http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אני חושב שכדאי לוודא שמדובר על הX6800 היחסית יותר מתקדמים אם אתה רוצה לשבור שיאים. בודקים את זה לפי ה- Week, Code, Revision. נדמה לי שאפשר למצוא את זה על הקופסה אבל אני לא סגור על זה. על המעבד עצמו בטוח אפשרעריכה: סתם שאלה... מאיפה הכסף???קח בחשבון שאתה תצטרך קירור מאוד מאוד מאוד יקר בנוסף למעבד והלוח היקרים ביותר
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר יש לי כסף אני עובד הרבה אבל מה שמטריף שהטירוף שלי לקנות ואני לא יכול להחזיק ואני רוצה חנקן נוזלי ובלוק של קרח יבש יעשה את העבודה ואת הלוח כתוב בהתחלה ואה ידעתי שראיתי את השם שלך בXTREMESYSTEMSאני ירשום לך רגע
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים הגוף קירור זה TEC אמור להיות יותר טוב מגופי קירור רגילים...אופס : זה היה אמור להיות תגובה לפוסט אחר... יש אפשרות למחוק ?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אוי אוי אוי מה רץ פה !_~לגבי לוח אני לא יודע מאיפה תקריץ.לגבי מעבד אתה חייב לוודא שמדובר ב-stepping איכותי- אני לא מתמצא, שוב, תמתין למישהו אחר.קירור- רק LN2..... כנ"ל לצ'יפסט
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אני אומר ש:1. זה יותר מורכב ממה שאתה חושב2. זה ממש מורכב3. אתה צריך זכרונות טובים שיעמדו במשימה- say זכרונות domintaor או דומיםאני מידע ש:1. סטפינג משפיע המון2. קירור- רק LN2...
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר דיברתי לisotop6 לא לך אבל אני יודע חרשתי על XTREMESYSTEMS מאז ססולקתי לחודשיים :-X מאיפה אני יכול להשיג קרח יבש וחנקן נוזלי בארץ בבקשה אבל מעניים איך אני ידע את הסטיפינג כשזה בחנות :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.