פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים עם הבאנדל קיבלתי מתאם מ D-SUB ל DVI ועם המסך קיבלתי כבל D-SUB ל D-SUB השאלה האם כדאי לי לקנות עוד מתאם בכדי ליצור מעין כבל DVI או שכדאי לי לקנות כבל DVI מוכן. האם זה משפיע על האיכות מאחר והכבל במקורו מיועד ל D-SUB .
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים כדי שהקבל יעבוד כDVI אתה צריך לקנות DVIלא ניראה לי שהקומבינה שאתה רוצה לעשות תעבודהוא עדיין יעבוד ככבל אנלוגי
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר מה השוני בכבלים כאשר מתקיים חיבור בין DVI ל DVI האם קיים איזה שהוא סיכוך מיוחד
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מבחינת התכונות וההולכה אין הבדל בין שני הכבלים, מה שעושה את ההבדל הוא המידע שמשודר עליהםD-Sub מעביר תמונה אנלוגית בעוד ש-DVI יכול להעביר גם אנלוגית וגם דיגטליתשימוש בחלק האנלוגי של ה-DVI יתן בדיוק אותה תוצאה כמו שימוש ב-S-Sונמה שיתן הבדל הוא שימוש בחלק הדיגטלי של DVI
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר ממה שאני מבין ממכם כדאי לי לקנות עוד מתאם D-SUB ל DVI יותר משתלם לי וזה בעצם יתן את אותם תוצאות
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים לא זה לא יתן לך את אותן תוצאות! זה יתן לך חיבור D-Sub רגיל לחלוטיןאתה צריך כבל DVI
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר סלחו לי על הבורות אבל יצאתי מבולבל לגמריי אם בשתי הקצוות זאת אומרת חיבור לכניסת DVI במסך וחיבור של DVI בכרטיס לא נותן לי מעבר של אותות דיגיטאלים ממה שהבנתי הפיענוח נעשה במסך ובכרטיס מסך , חשבתי שהכבל הוא רק צינור המקשר ביניים תפקידו של המתאם הוא סך הכל לשנות את רצף החיבורים בפינים לא?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים DVI הוא כבל שיודע להעביר בתוכו גם תמונה אנלוגית וגם דיגיטלית (על גידים שונים בכבל)מתאם מ-DVI ל-D-Sub לוקח רק את הגידים של המידע הנאלוגי ב-DVI ומעביר אותם לסוג חיבור של D-Sub
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים קודם כל במה הכ.מ שלך תומך ובמה המסך תומך ? אם שניהם תומכים ב DVI אז תחבר אותם בכבל DVI. (דיגיטלי) אם כ.מ הוא DVI ומסך הוא D-SUB אז תחבר מתאם מDVI לD-SUB וכבל D-SUB, אז בעצם מה שתראה במסך הוא אנלוגי. אם שניהם D-SUB אז רק D-SUB אין לך DVI (לא דיגיטלי)
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים בקיצור מה שאנשים מנסים להגיד פה זהשאתה צריך כרטיס מסך DVI ומסך DVI (מה שמין הסתם יש לך)ואתה צריך גם כבל DVI .לקנות את המתאם לא יעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.