עבור לתוכן

צריך מדריך לתוכנה NetLimiter.

Featured Replies

פורסם

אני פשוט לא מבין כלום. :hat:

פורסם

אני פשוט לא מבין כלום. :hat:

מדריך לתוכנה עם בקושי שלוש אפשרויות וחצי ? שחק עם זה קצת .

באמת לא צריך מדריך לתוכנה הזאת, רק ללחץ על vi על התכנות שאתה רוצה לבצע הגבלות ולקבוע את ה upload/download.

תמיד אפשר ללחוץ על F1 בשביל help.

פורסם

אין צורך במדריך, התוכנה מראה לך את הדברים שלוקחים לך מהאינטרנט וכמה.

ד"א איזה הורדת את ה-pro או lite?

ב-pro אתה יכול לעשות עוד דברים כמו להגביל את הדברים שלוקחים לך הרבה מהאינטרנט וגם ב-pro אם אני לא טועה יש firewall.

ב-lite זה נורא פשוט, זה כמו מה שרשמתי לך למעלה, זה רק מראה לך את רשימת התוכניות שלוקחים לך מהאינטרנט וכמה בייטים/ק"ב/מ"ב.

פורסם
  • מחבר

אין צורך במדריך, התוכנה מראה לך את הדברים שלוקחים לך מהאינטרנט וכמה.

ד"א איזה הורדת את ה-pro או lite?

ב-pro אתה יכול לעשות עוד דברים כמו להגביל את הדברים שלוקחים לך הרבה מהאינטרנט וגם ב-pro אם אני לא טועה יש firewall.

ב-lite זה נורא פשוט, זה כמו מה שרשמתי לך למעלה, זה רק מראה לך את רשימת התוכניות שלוקחים לך מהאינטרנט וכמה בייטים/ק"ב/מ"ב.

אני רציתי להגביל את המיהירות הורדה במחשב השני אז הורדתי משהו ובדקתי את האי פי נראה לי שמוריד, ואז ניסיתי לעשות הגבלה ל-5 ק"ב רק כדי לבדוק, אבל זה לא האט את ההורדה בכלל...

יש לי PRO דרך אגב...

פורסם

רק תדליק את התוכנה ואתה תראה בצד שמאל כל תוכנה שמוציאה או מכניסה נתונים מהרשת למחשב.

אחר כך יש לך 2 שורות אחת של "העלאה" ואחת של "הורדה"...

את ההעלאה תשנה למספר הכי נמוך (1) וזהו... ככה תעשה ליד האימיול למשל והביטורנט...

דרך אגב שאלה שטיפה קשורה:

יש סוג מסויים של נטלימיטר שעובד עם התוכנה סבבה דיסי? או שאולי שי קליינט מסויים של הסבבה דיסי שלא מאלץ להסיר לגמרי את הנטלימיטר מהמחשב??

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים