עבור לתוכן

יכול להיות שהמעבד שלי צריך1.7v בשביל להיות יציב ב2.9ghz?

Featured Replies

פורסם

הגיוני? או שאני עלול לשרוף אותו?

פורסם

נראה לי שקודם כל אתה צריך לכתוב על איזה מעבד מדובר

פורסם
  • מחבר

לא כתבתי כי הוא רשום במפרט...pentium 4 2.4B עכשיו..הוא רץ סבבה ב2900mhz עם מתח של 1.650v ותופסת של +0.1v לזכרונות...הבעייה היא כשאני מנסה לעלות אותו אפילו ממש טיפה (כולה 2-3 מגה הרץ בfsb) אין יציבות...וניסיתי הכול תזמונים מהירות זכרונות..הבאתי אפילו מאורר ענקי מהסלון לקרר את המחשב ושום דבר לא עזר אחרי 3 דקות בs&m הוא כותב לי failed...וזה כולה 3 מגה הרץ יותר מעכשיו שהוא יציב כמו אבן..הדבר היחידי שלא נסיתי זה לעלות את המתח לv1.700 כי אני מפחד לשרוף אותו..הגיוני שזאת הסיבה? קראתי אפשהוא שמעל ל1.650v זה כבר מסוכן למעבדי Northwood..

פורסם

לא סביר שמתח גבוה ייתן לך את הפתרון המיוחל בכזאת מהירות

כנראה שיש משהו אחר שמגביל אותך כמו הלוח או הזכרון

פורסם
  • מחבר

כן לוח דיי מעפן לאוברקלוק לפי מה שהבנתי ga-8sq800.. :-[ אבל ניסיתי כל דבר אפשרי אפילו עשיתי את התזמונים הכי גבוהים שאפשר שום דבר לא עזר..אז מה לוותר? כולה השגתי "שיפור" של 21% בערך מ2.4 ל2.9 איזה מחשב מעפן :\

פורסם

קנית לוח עם צ'יפסט של SIS ואתה משלם את המחיר

שזה יהיה לקח לכולכם :lol:

פורסם
  • מחבר

אז זאת הסיבה בטוח? :-X

פורסם

קנית לוח עם צ'יפסט של SIS ואתה משלם את המחיר

שזה יהיה לקח לכולכם :lol:

גם לי יש SIS ,זה אומר שאני לא יגיע רחוק עם OC? ???

פורסם

סביר להניח שלא

פורסם

לי אין SIS, אבל הלוח בכ"ז לא מאפשר העלאת מתח.

לקח: לא משנה הצ'יפסט, תקנו לוח טוב בלי קשר.

פורסם
  • מחבר

טוב חב'רה..הגעתי למסקנה שהמחשב מיצא את שלו :(..הגעתי עכשיו עד ל1.725v והורדתי את המהירות זכרונות לפחות אפילו ממהירות הסטוק שלהם עשיתי את התזמונים הכי גבוהים שאפשר אין הלוח אם ה****** הזה לא יכול לעבוד יותר מהר מ161 fsb :pissed: :pissed: :pissed:

איזה באסה לפי מה שאני יודע ה2.4b הוא אוברקלוקר טוב ויכולתי להגיע לפחות ל3.4ghz עם לוח אם נורמאלי ארר שישרפו הgigabyte האלה אל תקנו בחיים לוחות שלהם אני את הלקח שלי למדתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים