פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים משהו בסגנון FEAR או משחקים כמו serios sam ומשהו של מלחמת העולם כמו medal of honor ושיהיו חדשים יחסית תודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים Did You Ever Heard About Call of Duty?? This is future Game!סתם זה איזשהו משפט מסרטון(המבין יבין).בקיצור אני יודע שזו לא סדרה חדשה אבל כל משחקי COD למיניהם.בקרוב ייצא COD3 שיהייה ריאליסטי רק שהוא יוצא לקונסולות ולא למחשב.(לפחות לא בינתיים)
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אם לא ניסית את HL2 אז זה הזמן.COD 2 מומלץ ביותר!FAR CRY גם משחק לא רע...תנסה גם HL2: EPISODE 1.אלו המועדפים שלי, ממש נהניתי מהם!
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים ספ-ךינטר סל: סוכן כפולאני לא בטוח שזה מגוף ראשון אבל מה שכן זה משחק חזקומה שאמרו לךו-PREY למרות שהוא די ישן
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים [glow=red,2,300]Far Cry[/glow] - למרות שהוא לא חדש הוא משחק חובה!Doom 3 - משחק בגוף ראשון הכי מפחיד שיש!quake 4preyhalf life 2 + episode 1
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים אחחח איך אני מת על התקופה הזאת שאפשר פשוט לחרוש על משחקים!! ואז יוצא מצב שיש מלא משחקים שאפשר לשחק בהם ואז פשוט לא נוגעים בהם משום מה אני ממליץ על Just Cause
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים א. JUST CAUSE הוא משחק בינוני ומטה ואם אין לך לפחות איזה 9600 PRO לא תוכל להנות מהבינוניות הזו.ב. הוא בכלל לא משחק יריות מגוף ראשון
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מצטרף להמלצות על : HL2 , FEAR , COD 1&2 , ומוסיף : CONDEMNED : CRIMINAL ORIGINS אמנם לא ממש יריות אבל משחק חזק מגוף ראשון. וגם את CALL OF JUAREZ שממש אהבתי.. נ.ב - נראה לי שצריך כבר להכניס את השאלה הזאת לסטיקי..
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים Doom 3 - משחק בגוף ראשון הכי מפחיד שיש!אם כבר במשחקים מפחידים עסקינן אז... CONDEMNED : CRIMINAL ORIGINS
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר סבבה על התשובות אגב את fear סיימתי ולא הבנתי על מה כל הרעש far cry and hl2 אני משחק עכשיו אבל כל השאר אני לקחתי בחשבון אם יש עוד המלצות על משחקי יריות בעיקר מפחידים אז סבבה תודה
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים HL2 גם מאוד מפחיד!כל חמש שניות קפצתי בעיר רבהולם סיטי עם כל הזומבים.כמובן אם נהנית (ובטוח שתהנה) מ-HL2 תצטרך לקנות את ההמשך שלו EPISODE 1! ;D
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים THE CHRONICLES OF RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHER BAYGUNPROJECT SNOWBLINDGHOST RECON 3:ADVANCED WARFIGHTERSTAR WARS: BATTLEFRONT 1,2BATTLEFIELD 2,2142BROTHERS IN ARMS:ROAD TO HILL 30+EARNED IN BLOODKING KONGTHE SUFFERING:PRISON IS HELL+TIES THAT BINDSWAT 4+THE STETCHKOV SYNDICATECALL OF CTHULHU:DARK CORNERS OF THE EARTHSTAR WARS:REPUBLIC COMMANDOCALL OF JUAREZPAINKILLER+BATTLE OUT OF HELLARMED AND DANGEROUS
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים שכח מכולם .....תשקיע רק ב COD2משחק מושלם כל יום שחק איזה שלב ..2....(רק בשביל שלא ייגמר מהר) כמו לשחק בסרט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.