עבור לתוכן

המלצה על מכשיר משולב..עד 1000

Featured Replies

פורסם

שלום , אני צריך המלצה על מכשיר משולב שכולל מדפסת ,סורק ופקס - בעיקר חשוב שהאיכות הדפסה תיהיה כמו שצריך (תמונות) ושבסורק יהיו את כל האפשרויות של מכונת צילום רגילה (הגדלה הקטנה וכל זה..) חשבתי בנתיים על ה HP OFFICEJET 1200DP אם מישהו מכיר.. עם מיכלי דיו נפרדים.

אם אפשר גם שתיהיה כמה שיותר חסכונית בדיו...

תודה.

*התקציב הוא עד 1000 , כמובן שכמה שפחות יותר טוב...

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הנ"ל,מאיפה הבאת את זה? נשמע כמו דגם ישן

בכל מקרה עד אלף יש לך 3 אופציות:

לקסמרק 8350 עם מסך LCD וקורא כרטיסים

HP 5610 בלי יותר מידי פיצ'רים, או לעלות צפונה ל 6313 עם מיכל שחור ענק במחיר של 1300 ש"ח.

ברדר 425 עם קורא כרטיסים וחיבור לרשת,יתרונה הגדול הוא בגודלה הפיזי.

פורסם
  • מחבר

קראתי ביקורות ואומרים שהמחסניות דיו של ה5610 נגמרות ממש מהר.. הברדר עם רזולציה נמוכה לתמונות וללקסמרק גם אין מחסניות נפרדות ..

אגב הנה לינק למדפסת

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=printers&category=inkjets_office&orderflow=1&product_code=C8156A%23A2L&catLevel=1

פורסם

לאבא שלי היו ויש הרבה מדפסות ומכשירים משולבים של HP. הבעייה העיקרית היא בפידר של הפקס\צילום. זה מתקלקל וזה פשוט מעצבן. עד עכשיו החלפנו את הפידר לדעתי פעמיים או שלוש. חוץ מזה המכשירים שלהם מעולים.

פורסם

קראתי ביקורות ואומרים שהמחסניות דיו של ה5610 נגמרות ממש מהר.. הברדר עם רזולציה נמוכה לתמונות וללקסמרק גם אין מחסניות נפרדות ..

אגב הנה לינק למדפסת

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=printers&category=inkjets_office&orderflow=1&product_code=C8156A%23A2L&catLevel=1

אתה מבלבל,אמרת מכשיר משולב,בגלל זה לא קישרתי את זה,הדגם שנתת זו רק מדפסת,לא פקס לא צילום ולא סורק,מדובר במדפסת דיו עסקית,

לגבי ה 5610 הדיו הראשוני מספיק יחסית למעט דפים,הכמות הגדולה והחסכונית יותר תספיק ל 450 דף.

פורסם
  • מחבר

לפי האתר OFFICER זה גם פקס וגם סורק...

פורסם

עם כל הכבוד לאתר הזניח הזה המדפסת הנ"ל היא בלי פקס בלי סורק ובלי צילום,

אם זה רשום שם אז זו טעות.

פורסם

אנא הוסף את התקציב לכותרת, או שהת'רד ינעל.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אולי לכמה דפים יספיקו המחסניות של ה8350 ? צבעוניים\שחורים ?

פורסם

שחור קטן שיעלה 120 ש"ח יספיק ל 300 דף

שחור גדול חסכוני יותר שיעלה 150 יספיק ל 550 דף

הצבע הגדול החסכוני יעלה 190 ש"ח ויפסיק ל 450 דף

לא זוכר את הכמות והמחיר של הצבע הקטן.

פורסם
  • מחבר

תודה! נראה אם שווה לי להשקיע בHP החדשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים