פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אלא אם כן יש למשדר סוללות אז זה יגמור לך את הסוללה של המכשיר עוד יותר מהר..יש לי משהו דומה בבית הם די איכותיות לפעמים..
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר "משהו דומה"- שים לב, זה עובד על בלוטות', לא רדיו, זה איכותי בהרבה.ולמשדר יש גם סוללה פנימית נטענת, מספיקה ל 8 שעות- כמו הסוללה הנטענת של האוזניות.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים תקרא את זה:http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15810
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים בכל זאת בכל פעם שתצטרך להטעין אתה צריך שלושה שקעים..!!והחלק הזה יתחיל לנוע איפה שאתה שם את הנגן שלך..
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר למה שלושה שקעים....?קרפד- תודה על הלינק, אבל האוזניות האלו של לוג'יטק הן כבר ב A2DPכמו שאמרתי, הן אוזניות לשוטטות, בשביל להינות מהמוזיקה שלי באיכות מלאה אני מקבל CX300 בקרוב.השאלה המתבקשת עכשיו- אני משיג אותן תמורת 200 ש"ח. מה דעתכם? שווה את ההשקעה בשביל הנוחות?
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר אכן Zen V.והמטען של האוזניות והמשדר לוקח שקע אחד.הוא מתפצל ל 2, וטוען את שני המכשירים במקביל.ה ZV נטען מהמחשב ;Dחוץ מזה, יש לי 12 שקעים בחדר.
פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים זה עדיין לא מתקרב ל-15 שלי..למעשה אני חושב שחצי מהחשבון חשמל שלנו זה בגללי... פיקה יש לך עוד נגנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.