פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים שלום יש לי ip סטטי ואכשהו אתר אחד חסם אותי ואני רוצה להרשם אליו שוב...אבל פםשוט ה ip שלי חסום אם אני מתקשר לספק שיחליף לי הם ישר מחליפים או חוקרים אותי?אם הם חסמו לי גם ת host אז שהספק מחליף לי תאייפי זה גם משתנה?
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אם מחליפים IP, ה-host גם משתנה.לדעתי אין בעיה להחליף, פשוט תתקשר אליהם.למה יש ip סטטי, אתה מחזיק שרת? (ip סטטי זה תוספת תשלום)
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים כבלים?תעשה ככה תפתח את ההגדרות של הTCP/IPתגדיר שמה איזה IP לא משנה, תכנס לCMD תעשה IPCONFIG/release ותנתק את המודם מהחשמל.תלחץ OK בהגדרות של הTCP/IP ותחבר את המודם לחשמל, תעשה ipconfig ותבדוק שקבילת את הIP המפוברק שהגדרת לו, תכנס שוב להגדרות של הTCP/IP ותעיף אותו משמה. תעשה ipconfig/renew ואתה אמור לקבל IP דנדש.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים כן יש הרבה מקרים במיוחד בכבליםש lease time מחזיק הרבה זמןאפילו שבוע/ותאז זה אנשים חושבים שיש להם STATIC IP כשלמעשה רק לוקח לו הרבה זמן להתחלףוזה טריק נחמד לרמות את ה DHCP
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים זה לא לרמות זה פשוט לבקש לשחרר את ה IP הנוכחי ואז כשאתה מתחבר מחדש יש סיכוי טוב מאוד שתקבל IP אחר (אם אתה לא מגדיר IP אחר באמצע של התהליך פשוט המחשב שלך יבקש את ה IP הקודם שהיה לו ואז זה לא יעזור)
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אוקי חשבתי על לעשות את זה אבל בכתב כנראה שחייב לעשות את זה כי לכל מילה יש משקל רב ביותר תיקון: "לרמות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.