פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים הזמנתי מהאתר הנ"ל מערכת קירור מים וכמה מוצרי מודינג בכ-300$.הם שלחו לי מייל ורשמו "It shipped the 26th of October"עשיתי משלוח דרך USPS INT :Global priority mail.כמה זמן משלוח כזה לוקח בד"כ ? זה נראה לי הרבה מאוד זמן לא ?
פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים אני אישית קיבלתי דברים אחרים דרך משלווח כזה וזה היה שבועיים עד 3 שבועות יש מצב יקח פחות..
פורסם 2006 בנובמבר 718 שנים חח הלוואי זה היה כמו UPS..USPS זה united states postal service. זה כמו רשות הדואר של ישראל. זה משלוח דואר רגיל. לא מהיר.
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים אכן USPS זה כמו רשות הדואר. משלוח priority שלהם לוקח משהו כמו שבוע וחצי-שבועיים ומגיע עם שליח עד הבית. עוד עצה לפעם הבאה, אם אתה שולח דברים כ"כ יקרים ורגישים, אל תסמוך על שירותי הדואר של המדינה. תשתמש בחברת משלוחים בינ"ל (ואל תשכח shipping insurance...).ד"א, לא שמת לב שהמשלוח היה הרבה יותר זול ממשלוח של UPS או FedEx?
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים לדעתי זה יגיע אליך שבוע הבא. אתה יודע שיהיה על זה בערך 50 דולר מע"מ? כשחושבים על זה, אפילו יותר. צריך לחשב את המחיר הסופי, כולל משלוח. תתחדש
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים מחבר כן ידוע לי העניין עם המע"מ.נעלה תמונות לכשיגיעו הדברים.עידכון :חזרתי עכשיו הביתה ויש לי מכתב לבוא ולקחת מדרך ההגנה בת"א את החבילה שלי.האם במקום יש איפה לשלם מע"מ או שאני צריך להתחיל ולהתרוצץ ?הכתובת היא דרך ההגנה 137 יד אליהו ת"א.מישהו מכיר\יודע ?
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים אם זה סניף דואר אז ניראה לי אתה משלם בו.. אני אפעם לא הזמנתי חבילות במחיר כזה..
פורסם 2006 בנובמבר 818 שנים במחיר שעליו אני אמור לשלם מע"מ. אבל אני יודע שבדואר אפשר לשלם הרבה דברים אני חושב שגם את זה..
פורסם 2006 בנובמבר 918 שנים אולי הם לא תפסו את זה ואתה לא צריך לשלם. אם אין קבלה על החבילה (וזה יכול ליהיות) אז אולי הם לא יודעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.