עבור לתוכן

Aquanet ADSL 1.5 בעיה

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?

פורסם

nope, I'm with them too. they drop the speed after few megabytes (somewhere around 6Mb) in outside Israel traffic. there's nothing you can do but switch ISP. btw, Urbis limit to around 8kb/s, aquanet limits to 30Kb/s and after 6Mb to 0.9Kb/s.

פורסם
  • מחבר

10X

פורסם

חבל ששאלת את זה אחרי שנרשמת אליהם. כי אז היית מבין שאסור להתקרב לחברה הזאת (והנימוקים הובאו על ידי בת'רד אחר), בעיקר בשל המהירות וגם מהשירות הגרוע שלהם.

פורסם
  • מחבר

עקרונית עכשיו זה לא איכפת לי כי אני לא משלם להם כלום כשאני יתחיל לשלם אני אעבור אבל עד אז אין מה לעשות? כלום? :bash:

פורסם

ת'רד ראשון

ת'רד שני

בתקופה שניהלתי את הפורום, פניתי לאקוונט בנסיון לקבל תגובה, הם אמרו שהם יגיבו אבל החליטו בסוף שלא (מסתבר)

תנסה לפנות אליהם בטלפון ולדרוש תגובה לת'רד הזה ולשניים הקודמים, כחלק משירות הלקוחות.

הטענות המופנות אליהם לא קלות, ואם הם מתעלמים כנראה שיש משהו בזה, אני מציע לברוח כל עוד כספכם בכם.

פורסם

עקרונית עכשיו זה לא איכפת לי כי אני לא משלם להם כלום כשאני יתחיל לשלם אני אעבור אבל עד אז אין מה לעשות? כלום? :bash:

צא מהחברה הזו ומהרררר~~!! :bash:

פורסם
  • מחבר

אבל אני אומר לך שאני לא משלם עכשיו שקל! אז לא עדיף לי? ואני אתקשר אליהם אצעק עליהם קצת (אני עושה זאת לעיתים רבות זה כיף :) ) ותודה לכם על העצות :D

פורסם

הייתי בחברה הזאת ואפילו אם הם ישלמו לי אני לא חוזר אליהם.

פטוט גועל נפש של חברה, כאלה רמאים...

חשבתי שאולי מתישהו הם יפסיקו אם זה, אבל אני רואה שלא.

עד שבסוף הם יפשטו רגל...

פורסם

אוליי בתקופה שזה חינם הם דופקים לך מהירות מחורבנת?

ואחרי שמשלמים הם נהיים יותר רציניים?

פורסם

אוליי בתקופה שזה חינם הם דופקים לך מהירות מחורבנת?

ואחרי שמשלמים הם נהיים יותר רציניים?

ממש לא, זה גם איטי אחרי זה.

פורסם

זה אוליי אומר לכם משהו

IIX Peers

פורסם

זה לא משנה.

הם מגבילים לכל לקוח ADSL/CABLE את מהירות השליחה לחו"ל כמו שידידנו הממזר סיפר.

קישרתי לכאן את אקוונט והם החליטו לא להגיב -> הם מודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים