פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים nope, I'm with them too. they drop the speed after few megabytes (somewhere around 6Mb) in outside Israel traffic. there's nothing you can do but switch ISP. btw, Urbis limit to around 8kb/s, aquanet limits to 30Kb/s and after 6Mb to 0.9Kb/s.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים חבל ששאלת את זה אחרי שנרשמת אליהם. כי אז היית מבין שאסור להתקרב לחברה הזאת (והנימוקים הובאו על ידי בת'רד אחר), בעיקר בשל המהירות וגם מהשירות הגרוע שלהם.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מחבר עקרונית עכשיו זה לא איכפת לי כי אני לא משלם להם כלום כשאני יתחיל לשלם אני אעבור אבל עד אז אין מה לעשות? כלום?
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים ת'רד ראשוןת'רד שניבתקופה שניהלתי את הפורום, פניתי לאקוונט בנסיון לקבל תגובה, הם אמרו שהם יגיבו אבל החליטו בסוף שלא (מסתבר)תנסה לפנות אליהם בטלפון ולדרוש תגובה לת'רד הזה ולשניים הקודמים, כחלק משירות הלקוחות.הטענות המופנות אליהם לא קלות, ואם הם מתעלמים כנראה שיש משהו בזה, אני מציע לברוח כל עוד כספכם בכם.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים עקרונית עכשיו זה לא איכפת לי כי אני לא משלם להם כלום כשאני יתחיל לשלם אני אעבור אבל עד אז אין מה לעשות? כלום? צא מהחברה הזו ומהרררר~~!!
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מחבר אבל אני אומר לך שאני לא משלם עכשיו שקל! אז לא עדיף לי? ואני אתקשר אליהם אצעק עליהם קצת (אני עושה זאת לעיתים רבות זה כיף ) ותודה לכם על העצות
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים הייתי בחברה הזאת ואפילו אם הם ישלמו לי אני לא חוזר אליהם.פטוט גועל נפש של חברה, כאלה רמאים...חשבתי שאולי מתישהו הם יפסיקו אם זה, אבל אני רואה שלא.עד שבסוף הם יפשטו רגל...
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אוליי בתקופה שזה חינם הם דופקים לך מהירות מחורבנת?ואחרי שמשלמים הם נהיים יותר רציניים?
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים אוליי בתקופה שזה חינם הם דופקים לך מהירות מחורבנת?ואחרי שמשלמים הם נהיים יותר רציניים?ממש לא, זה גם איטי אחרי זה.
פורסם 2002 בנובמבר 2122 שנים זה לא משנה.הם מגבילים לכל לקוח ADSL/CABLE את מהירות השליחה לחו"ל כמו שידידנו הממזר סיפר.קישרתי לכאן את אקוונט והם החליטו לא להגיב -> הם מודים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.