עבור לתוכן

המלצה לכל מי שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

מי צריך?

מה הוא צריך?

מי קובע מה צריך?

אבא שלי משחק דום 3 על FX5200 ובישבילו זה כמו שצריך.

אף אחד פה לא צודק, כי לא ניתן לנחש מי צריך ולמה הוא צריך ולכן לכל אדם יש את הצריך שלו לכאן או לכאן

לדוגמא אני עם 7800GT ב-SLI וזה כבר לא מספיק... (אמרתי את זה נראה לי 2000 פעם :screwy: סתם אני מנצל הזדמנויות לבכות :smile1: )

בכל מקרה ה"צריכה" היא שונה ולכן לא ניתן להגדיר כרטיס לכמה זמן הוא יספיק.

מחזק! כל מילה בסלע :xyxthumbs:

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא בדיוק נכון, כל אחד יש לו צריכה מקסימלית, כולם רוצים את המיטב שאפשר להפיק מהמשחק שהוא\היא משחקים כרגע, הבעיה שקצב כרטיסי המסך החדשים שיוצאים הוא לא כל כך נורמלי.

אני הפסקתי לקנות כרטיסים ב 2000 שקל (ומה לעשות, אם אתה רוצה לשחק ולהינות ממשחק חדש וכבד, אתה צריך כרטיס מסך באיזור של ה 2000 שח), ולכן אני גם משחק הרבה פחות (ממש לא כיף שאי אפשר לנצל את כל האפקטים במשחק).

פורסם

^^^^^^^^^^

לך.

פורסם

אתה מדבר שטויותתת בכמויות! לא כל אחד חייב לקנות 7900 או x1900

יש אנשים שהם לא פריקים של זה שחייבים את הכי טוב והכי מהיר ולא כולם חננות רוצים להשקיע את כל הכסף שלהם על המחשב שלהם ולא על החיים שלהם!

אז יש כרטיסים פחות יקרים שנותנים תמורה יפה מאוד ביחס למחיר שלהם! ולא, הם לא "יצאו מהעולם" עוד חודש חודשיים תפסיקו להיות אטומים!

הם ימשיכו לעבוד ולהריץ יפה מאוד משחקים גם בעוד שנה שנתיים ואפילו 3! אז תפסיקו לשטוף לילדים את המוח חבורה של פוקים!

מילא היית אומר כזה דבר לפני שנה-שנה וחצי, אבל היום יש מבחר שלם של כרטיסי מסך זולים ומהירים יותר מ6800GT. אני מקווה בשבילך שקנית משומש אחרת סתם זרקת כסף

פורסם
  • מחבר

מילא היית אומר כזה דבר לפני שנה-שנה וחצי, אבל היום יש מבחר שלם של כרטיסי מסך זולים ומהירים יותר מ6800GT. אני מקווה בשבילך שקנית משומש אחרת סתם זרקת כסף

מה יותר זול ויותר מהיר מ 6800gt בפחות כסף?

אל תשכח שיש לו תמיכה של SM 3.0 שזה יתרון על כל כרטיס שאין לו!

פורסם

7600GT הוא דוגמא טובה

ולמרות הנחיתות הטכנולוגית, גם X850XT קורע את 6800GT

פורסם

גם יצאת פרייאר בקניה של כרטיס מסך ענתיקה וגם יכלת לקחת באותו כסף ואפילו יותר זול 7600GT שגם דור יותר חדש גם 25% יותר מהיר וגם יותר מתקדם טכנולוגית.

לפני שאתה פותח את הפה על כל העולם תנסה להבין מה אנשים אומרים לך ולא ישר לקלל ולזיין את השכל כמו איזה ילד מפגר.

הנה שני טבלאות שיראו לך על מה אנחנו מדברים :

http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/0906/itogi-video-m-wxp-1280-pcie.html

http://www.digit-life.com/articles2/digest3d/0906/itogi-video-m-wxp-aaa-1280-pcie.html

פורסם

השאלה כמה הוא שילם עליו .

בסופו של עיניין ביצועים\מחיר זה החישוב הנכון

בוא ספר לנו עמה שילמת ,ככה נוכל לדעת אם באמת עשית נכון או לא . ;)

פורסם

אתם לא יכולים לנהל דיון כמו שצריך?

אף אחד לא מזיין שכל לאף אחד, זה כולה דיון בפורום לא צריך לעשות מזה סיפור, דברו בכיף ובנחת והכל יסתדר בסוף.

קודם כל, מה מטרת הדיון ההזוי הזה?

דבר ראישון שזה ממש לא אקטואלי, כי היום אין כרטיס מומלץ שלא תומך ב SM3, כל הסדרות האחרונות של הכרטיסים תומכות בגרסה הזאת. דבר שלי, אם זה היה אקטואלי זה עדיין לא היה רלוונטי, כל אחת מקבל פה כל הסבר שצריך ולא צריך לפתוח דיונים כאלה.

פורסם

אתם לא יכולים לנהל דיון כמו שצריך?

אף אחד לא מזיין שכל לאף אחד, זה כולה דיון בפורום לא צריך לעשות מזה סיפור, דברו בכיף ובנחת והכל יסתדר בסוף.

קודם כל, מה מטרת הדיון ההזוי הזה?

דבר ראישון שזה ממש לא אקטואלי, כי היום אין כרטיס מומלץ שלא תומך ב SM3, כל הסדרות האחרונות של הכרטיסים תומכות בגרסה הזאת. דבר שלי, אם זה היה אקטואלי זה עדיין לא היה רלוונטי, כל אחת מקבל פה כל הסבר שצריך ולא צריך לפתוח דיונים כאלה.

מסכים איתך ב100 % אחי

פורסם

ולמרות הנחיתות הטכנולוגית, גם X850XT קורע את 6800GT

נו באמת... אל תגזים x850xt הוא שייך לעבר הרחוק. :kopfpatsch:

פורסם

במחשב השני יש לי AMD 4200+ עם X800XL ו- 1GB 533 זכרון ופיר עדיין רץ לי בכיף על 1280x960 עם הגדרות בינונית+ ויורד למקסימום 60FPS בלחץ.

(יש OC די משמעותי למעבד וגם OC נחמד לכרטיס + פתחתי לו 4 צינורות)

עריכה:

ספלינטר סל החדש באמת עובד רק על כרטיסים שתומכים ב- SM3.0.

ניסיתי להתקין אותו על המחשב השני שלי וזה לא ממש רצה לעבוד. :P

פורסם

במחשב השני יש לי AMD 4200+ עם X800XL ו- 1GB 533 זכרון ופיר עדיין רץ לי בכיף על 1280x960 עם הגדרות בינונית+ ויורד למקסימום 60FPS בלחץ.

(יש OC די משמעותי למעבד וגם OC נחמד לכרטיס + פתחתי לו 4 צינורות)

וואו... יש לך 4200 x2 לסוקט 939! רוצה למכור אותו?

פורסם

וואו... יש לך 4200 x2 לסוקט 939! רוצה למכור אותו?

הוא לא בסוקט 939... אחרת היה לי זכרון DDR.

מצטער :nixweiss:

פורסם

הוא לא בסוקט 939... אחרת היה לי זכרון DDR.

מצטער :nixweiss:

תודה בכל מקרה, פשוט יש מחסור לסוקט 939.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים