פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים אני ב 012, אני ממליץ עליהם, משרתים טובים עם DAP - אני מוריד בערך 198-200 KB/s ( יש לי 1.5 ), המהיריות של 012 אמורות להיות הכי טובות . אך בהתחלה ( בחודש הראשון~ ) היו המון בעיות/ניתוקים וכו', כרגע אין בעיות! אז שלא יעבדו עליכם - net.012...
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים מחבר אני דווקא בכיוון של בזק בין לאומי כי שמעתי שהם עושים מלא שידרוגים וזה (הגדלת רוחב פס למשל ל 1gb),אבל אני עדיין מתלבט
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים מחבר אוקיי,בסוף לקחתי בזק בין לאומי ;Dתודה לכל מי שהציע הצעות!מי ששואל למה לקחתי,בגלל השידרוגים שהם עשו בזמן האחרון כדי לשפר את איכות והתאוצה של האינטרנט שלהם.מקווה שאני לא אצטרך להעבור לספקית אחרת בקרוב.דרך אגב, לכל הבנות שמעוניינות:Athlon@Bezeqint.net
פורסם 2002 בנובמבר 2023 שנים אני דווקא בכיוון של בזק בין לאומי כי שמעתי שהם עושים מלא שידרוגים וזה (הגדלת רוחב פס למשל ל 1gb),אבל אני עדיין מתלבטתיקון :3.1GB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.