עבור לתוכן

חוות דעת על כרטיס מסוג radeon x1950 pro

Featured Replies

פורסם

אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס

אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו.

תודה.

פורסם

ה-X1950P מחליף את הX1900GT ונחשב לכרטיס טוב מן השורה,חזק מה7900GS ומתחרה ב7900GT

הכרטיס הבא של ASUS שפינקה את הכרטיס שלה בקירור אימתני,שללא ספק יקרר את הכרטיס כמו שצריך ולא יהיו בעיות חום כולשיהם,מומלץ ביותר

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493

הנה ביקורת על הכרטיס הזה

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2096

פורסם

בעע הזמנתי אותו אבל לא מפנדס וגם של אסוס ולא היה להם בבב ואמרו לי שיש עכשיו שצריך לחכות :pissed:

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול מה זה האקסטרים הזה ומה אתם אומרים על הכרטיס של sapphire

זה עם ddr3

בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין ה xtx ועוד כל מיני כאלה

עוד שאלה...רציתי לדעת איזה סוג של גיימר שייך הכרטיס הזה?{ממוצע,מתקדםת,כבד וכו}

פורסם

יש סדרה X1950 אז X1950XTX היא הכי חזקה ויקרה ויש X1950XT שחלשה בלא הרבה מהX1950XTX ויש את X1950PRO שזה הכרטיס המחלש בסדרה..האקסטרים לא אומר כלום במקרה הזה אולי חוץ מהקירור כי המהירות של הכרטיס אותו דבר כמו האחרים.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שה x1950pro הוא הכרטיס הכי חלש בסידרה?

והוא משתלם בכלל לגרפיקות גבוהות וחזקות הוא שווה משהו בכלל?

פורסם
  • מחבר

כן הסתכלתי אבל כל אחד אומר משהו אחר אני מתבלבל מכול המדריכים האלה אחד אומר שהוא חלש יותר אחד אומר שהוא משתווה ל 7900gt ואחד אומר שהוא לא טוב ב oc. אז אין לי מושג מה כדאי,קיבלתי מפרט מחשב חדש לקניה שהכרטיס הזה משולב בו ורציתי לדעת אם הוא טוב או חלש ומה כדאי אם לקחת אותו או משהו אחר בסידרה או בגלל כרטיס של nvidia.

פורסם

X1950P חזק יותר ובדיי הרבה למען האמת ויהיה הבחירה הטובה ביותר בסביבות ה1200 שקלים

יש לך פה עוד השוואה

http://www.guru3d.com/article/Videocards/388/7/

פורסם
  • מחבר

אוקיי בקשר לפורום של מפרט מחשבים הייתי שם כי משם נתנו לי את המפרט המחשב שהכרטיס מסך שציינתי כלול בו כבר שם איזה מישהו הרכיב לי מפרט.

בקשר לקישור עם ההשוואה השנייה שקיבלתי היא לא פועלת ואמרו לי בדף הקודם שהיא הגירסה החלשה ביותר בסידרה ורציתי לדעת אם היא משתלמת בכלל או כדאי להשקיע יותר בכרטיס מסך כי המפרט מחשב שקיבלתי זה לפי טווח מחירים שמישהו קבע לי בסכום שנתתי זה לא הסכום שאני בחרתי להשקיע בכול חלק וחלק ולכן רציתי לדעת אם זה משתלם להשקיע בחלק הזה ככה ואם כדאי להשקיע בכול חלק וחלק במחיר הזה למרול שניראה לי שהוא בנה לי מחשב פצצה רציתי לדעת אם המחיר הוא בסדר לכרטיס מסך או כדאי להשקיע יותר ומה בדבר שני הכרטיסים האחרים בסידרה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הקישור עם ההשוואה בסוף עבד לי...זאת השווה בין שני משחקים למעשה ברזולוציות שונות על שלושה סוגי כרטיסים.

זה שה x1950pro יותר טוב מה 7900gs זה כבר ידעתי בלי ההשוואה הזאת גם שמעתי שהוא משתווה ל 7900gt שאני יודע שהוא חזר אז רציתי לדעת מה זה ניקרא שהוא הכרטיס הכי חלק בסידרה ועדיין שווה?

פורסם

אוקיי הקישור עם ההשוואה בסוף עבד לי...זאת השווה בין שני משחקים למעשה ברזולוציות שונות על שלושה סוגי כרטיסים.

זה שה x1950pro יותר טוב מה 7900gs זה כבר ידעתי בלי ההשוואה הזאת גם שמעתי שהוא משתווה ל 7900gt שאני יודע שהוא חזר אז רציתי לדעת מה זה ניקרא שהוא הכרטיס הכי חלק בסידרה ועדיין שווה?

הכי חלש בסידרת הHigh-End..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים