פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים במחשב שלי יש 2 דיסקים בראשון שהוא master מותקן xp בדיסק השני התקנתי fedoraאני חושב שההתקנה של fedora עברה בהצלחהאבל בכל זאת ה- grub נכשל ב- boot על error 22אני חושב שהסיבה לכך היא שה- grub מותקן על הדיסק השני בעוד שהוא היה אמור להיות מותקן על הראשון אני יכול לעשות boot מ- cd של fedora ולהכנס ל- מצב rescue ופה נתקעתיאני לא יודע איזה פקודות אני יכול לתת כאן כדי להחלץ מהמצב אז השאלות שלי הם :האם אני יכול לתת פקודה להתקין את ה- grub מחדש על הדיסק הראשון האם אפשר להתקין את ה- grub על התקן אחר כמו דיסקט או זכרון usbבשביל זה בטח אצטרך לעשות mount , אז איך אני עושה mount לדיסקט או זכרון ניידוגם אם ה- mount נכשל זה כי אולי צריך לעדכן ידנית את קובץ ה- fstab וגם פה אין לי מושג מה אני אמור לרשוםשאלה אחרונה , שמתי לב במהלך ההתקנה שהוא מאפשר לך לא להתקין בכלל boot loader אילו היתי בוחר באופציה ההיא איך היתי אמור לעשות boot ל- fedora ?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים שגיאה 22 זה (מתוך GRUB Manual 0.97):22 : No such partition This error is returned if a partition is requested in the device part of a device- or full file name which isn't on the selected disk.האם אני יכול לתת פקודה להתקין את ה- grub מחדש על הדיסק הראשון כן, כתוב על זה במדריך שנתתי לינק למעלה בפרק 3 בסעיף 3 (3.3).האם אפשר להתקין את ה- grub על התקן אחר כמו דיסקט או זכרון usbבשביל זה בטח אצטרך לעשות mount , אז איך אני עושה mount לדיסקט או זכרון ניידכן, וזה די נפוץ, בפרק 3 סעיף 1 (3.1) מסובר על התקנת floppy , ובסעיף 4 (3.4) מוסבר על התקנת grub ל CD אם אתה רוצה מדריך יותר מפורט ו/או מדריך להתקנה על זכרו usb תריץ חיפוש גוגל.אתה רק צריך לשנות סדר הבוט בביוס. אתה לא יכול לעשות mount בגלל שלינקס עוד לא עלתה. שאלה אחרונה , שמתי לב במהלך ההתקנה שהוא מאפשר לך לא להתקין בכלל boot loader אילו היתי בוחר באופציה ההיא איך היתי אמור לעשות boot ל- fedora ?בעזרת CD , Floppy , כונן usb , התקנה ידנית של GRUB או Boot loader אחר
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אולי כדיי שתראה לנו את ה GRUB.CONF שלך יש לי הרגשה שכשאתה עשיתה את ההתקנה עשיתה אותה בלי להחליף את הההרד דיסק בביוס ורק לאחר מכן עשית את ההחלפה ולכן הוא גם מפנה אותך למחיצות הלא נכונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.