עבור לתוכן

אף משחק לא עובד לי למה?

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ושם משחק לא עובד לי, יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך המובנה (Intel® 82945G Express Chipset Family) ?

נ.ב אני עוד מעט מחליף תלוח אם שלי ללוח אם בלי כרטיס מובנה ולוקח 1950PRO אבל בנתיים אני בכל זאת רוצה לשחק אפילו אם זה על הרמה הנמוכה ביותר.

פורסם

מה הכוונה ב"לא עובד"?

פורסם
  • מחבר

הנה למשל בהירוס הוא מפעיל תמשחק אני יכול לגשת לתפריט והכל בסדר עד שאני צריך לשחק במשחק עצמו (יעני לבחור מפה או לבחר צ'ימפיון) ואז הוא סוגר לי תמשחק ונתן לי תהודעה הזאת:

3_37tt134i1.JPG

פורסם

נ.ב אני עוד מעט מחליף תלוח אם שלי ללוח אם בלי כרטיס מובנה

למה?? אין לך בו חריץ PCI-E ?

פורסם

אם תלחץ איפה שכתוב "לחץ כאן" ותעלה את הדוח לפה זה יוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

למה?? אין לך בו חריץ PCI-E ?

יש אבל בדיוק קניתי את המחשב ורציתי לוח אם קצת אחר עם התמיכה בקרוס-פייאר אז דברתי עם הבנאדם והוא יחלף לי לASRock ConRoeXFire-eSATA2 .

והנה עוד תמונה עם מה שבקשתה אחי :

1_p654m6lc7.JPG

אם יש עוד משהו שיכול לעזור תגידו

פורסם
  • מחבר

תודה עכשיו המשחק עלה והצלחתי לשחק אבל אחרי כמה זמן המחשב קרס ועשה ריסטרת לבד :pissed: יש לכם מושג למה??

פורסם

תעלה לכאן קובץ DUMP.

פורסם
  • מחבר

אני בכייף יעלה רק מה זה DUMP?

פורסם

תראה את הסטיקי בתמיכה תכנית... עדיף שתפתח שם ת'רד חדש.

פורסם

תנסה לעדכן ת'דרייברים לכרטיס מסך המובנה אולי זה יעזור

ויכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מגה מהזיכרון הפנימי

אפשר לשנות את זה בביוס

פורסם
  • מחבר

לא קיימת אצלי ספריית DUMP(למרות שלפי ההגדרות היא כן אמורה להיות קיימת) יכול להיות שזה בגלל שזה אקס פי בעברית ואם אני זוכר נכון אז הכרטיס מסך מקבל 224 מגה מוגדר בתור ברירת מחדל והמחשב חדש לגמרי עם הדרייבר של הכרטיס מסך מהדיסק שהגיע איתו אבל אני יחפש גירסה יותר מעודכנת בכל מקרה.

חשבתי שזה אולי הזיכרונות אז הורדתי אותם שיעבדו ב533 ואז הצלחתי לשחק קצת יותר זמן לפני שהוא קרס, אחרי שזה הרצתי memtest86+ כמה שעות והוא לא מצא כלום . ממש אין לי מושג מה זה כבר יכול להיות :nixweiss:

פורסם

לא קיימת אצלי ספריית DUMP(למרות שלפי ההגדרות היא כן אמורה להיות קיימת) יכול להיות שזה בגלל שזה אקס פי בעברית ואם אני זוכר נכון אז הכרטיס מסך מקבל 224 מגה מוגדר בתור ברירת מחדל והמחשב חדש לגמרי עם הדרייבר של הכרטיס מסך מהדיסק שהגיע איתו אבל אני יחפש גירסה יותר מעודכנת בכל מקרה.

חשבתי שזה אולי הזיכרונות אז הורדתי אותם שיעבדו ב533 ואז הצלחתי לשחק קצת יותר זמן לפני שהוא קרס, אחרי שזה הרצתי memtest86+ כמה שעות והוא לא מצא כלום . ממש אין לי מושג מה זה כבר יכול להיות :nixweiss:

כי למה קנית מחשב בלי להתייעץ? עכישו אתה משלם, אתה יודע שאתה מרגיש לא נעים אבל בכל מקרה לפעם הבאה עדיף להכנס למדור מומלצים... ובחיים לא לקחת כרטיס מסך מובנה הוא פשוט "שואב" את כל המשאבים שיש לך מאי טדברים ולא נוח, בקיצור נדפקת אחי.

פורסם
  • מחבר

כי למה קנית מחשב בלי להתייעץ? עכישו אתה משלם, אתה יודע שאתה מרגיש לא נעים אבל בכל מקרה לפעם הבאה עדיף להכנס למדור מומלצים... ובחיים לא לקחת כרטיס מסך מובנה הוא פשוט "שואב" את כל המשאבים שיש לך מאי טדברים ולא נוח, בקיצור נדפקת אחי.

חחחחח אח שלי קרא תהודעה הראשונה...........עכשיו אחרי שראיתה אז תבין שאני בכל מקרה מחליף את הלוח ומביא כרטיס מסך. אני פשוט שואל למה עד שזה יקרה (שבוע-שבועיים) אני רוצה לשחק באיזה משחק שתיים ואני יודע שיש כאן תותחים שכמעט תמיד מצליחים לעזור.

נ.ב הרגע מצאתי דריבר יותר חדש נראה איך הוא מגיב עם המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים