עבור לתוכן

המלצה לגבי ראוטר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?

פורסם

למה דווקא EDIMAX אם יורשה לי לשאול? בשביל אופציית שרשור (שברח לי שמה כרגע אבל אני בטוח שמישהו יזכיר)?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, זה יהיה קצת ארוך :-) יש לי שני מחשבים בבית ואני מעוניין לקשר ביניהם ברשת אלחוטית. לצורך כך קניתי את הראוטר של 3com מדגם 554G, עליו הומלץ רבות בפורום זה. בנוסף לכך, אני לומד באוניברסיטת בר אילן והתחברתי לאינטרנט דרך ספק שמאפשר לי לגשת למאגרי המידע של האוניברסיטה דרך המחשב הביתי. כדי לגשת למאגרים של האוניברסיטה אני צריך להוסיף ליוזר ניים שלי: bilan# העניין הוא, שהראוטר לא מוכן לקבל את התוספת הזו עם הסולמית. אמרו לי שהראוטרים של אדימקס כן אמורים לתמוך בסולמית ולכן רציתי לדעת איזה דגם כדאי (למרות שלפי כל מיני ביקורות ראיתי שהראוטרים האלחוטיים של אדימקס קצת בעייתיים).

יש לי שאלה נוספת: אני גר בדירה עם גג, כאשר מחשב אחד ממוקם בגג והשני ממוקם למטה. איך אני יכול להגביר את טווח הקליטה כך שהרשת תעבוד כמו שצריך ולא יהיו ניתוקים? הבנתי שיש אנטנות חיצוניות, אקסס פוינטס ועוד. אני לא ממש מבין בזה.

פורסם

יש את המדריך של Q-TEC פה משהו יוצא מן הכלל!

פורסם

אתה יכול להוסיף מגבר בקומה התחתונה.

אם תרצה יש לי DLINK DI 624 לדעתי הוא ממש טוב (בניגוד ל524) . שום בעיות איתו עד עכשיו , כבר מספר חודשים ללא ניתוק מהחשמל והכל עובד פיקס ומהיר.

בכל מקרה כמו שהתחלתי אם תרצה אני יכול לבדוק בממשק שלו אם אני יכול להכניס סולמית...

אהה... ומסתמן שהשכן ממול שגר בקומה השניה מזהה את הרשת שלי (הראוטר ממוקם בחדר המרכזי (פנימי) בבית). השכן גר במרחק של 50 מטר בערך ממני(בקומה שניה). עזוב שהוא לא יכול להתחבר , אבל הוא טוען שהוא מקבל ממני קליטה טובה.

טוב תעדכן אותי אם אתה רוצה שאני אבדוק.

גל

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להוסיף מגבר בקומה התחתונה.

אם תרצה יש לי DLINK DI 624 לדעתי הוא ממש טוב (בניגוד ל524) . שום בעיות איתו עד עכשיו , כבר מספר חודשים ללא ניתוק מהחשמל והכל עובד פיקס ומהיר.

בכל מקרה כמו שהתחלתי אם תרצה אני יכול לבדוק בממשק שלו אם אני יכול להכניס סולמית...

אהה... ומסתמן שהשכן ממול שגר בקומה השניה מזהה את הרשת שלי (הראוטר ממוקם בחדר המרכזי (פנימי) בבית). השכן גר במרחק של 50 מטר בערך ממני(בקומה שניה). עזוב שהוא לא יכול להתחבר , אבל הוא טוען שהוא מקבל ממני קליטה טובה.

טוב תעדכן אותי אם אתה רוצה שאני אבדוק.

גל

תודה גל אני אשמח אם תוכל לבדוק את זה בשבילי.

פורסם

שלום קובי,

אז בדקתי את העניין ואכן ניתן להכניס לשם משתמש bilan# , זה עובד בסדר גמור .

מקווה שעזרתי לך .

אם תצטרך עוד משהו רק תודיע.

גל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים