עבור לתוכן

רוצה לקנות זיכרון. צריך עזרה בקשר למה לקנות.

Featured Replies

פורסם

אז ככה. קניתי מחשב לפני שנתיים וכמה חודשים והוא צריך לעבור שידרוג קטן כבר.

המפרט

AMD64bit 3000

ABIT KV8 PRO

512 זיכרון של ADATA

כרטיס מסך ג'יפורס 6800 של לידיטק.

עכשיו הבעיה שלי שאני רוצה לקנות עוד ג'יגה זיכרון אבל אני לא יודע מה לקנות. אני כמעט בטוח שאני צריך SDRAM לפי תמונה שלמטה מאוורסט ואין של ADATA (כנראה ישנים מדי).

השאלה שלי איזה סוג זיכרון אני צריך אם אפשר אז לינקים?

מה המכירים של ג'יגה זיכרון?

מה הבעיות שנוצרות מכך שאני שם 2 חברות שונות בזיכרון?

תמונה:

http://img524.imageshack.us/my.php?image=spdcs7.jpg

הסוקט שלי זה 754 אני חושב שזה המספר. אחד לפני ה939 של AMD.

תודה לעוזרים.

אם צריך עוד תמונות תבקשו.

פורסם

1. זה לא זיכרון וירטואלי. :-\

2. זיכרון DDR סטנדרטי.

3. http://zap.co.il.

פורסם

תקנה זיכרון עם אותם נתונים, זה יעבוד סבבה...

וכמו מעליי אמר, אצלך DDR... קוראים לו DDR SDRAM, ורשום אצלך 200Mhz, ב-DDR זה מוכפל אז אצלך בעצם 400Mhz.

מה שאומר שאתה צריך כרטיס זיכרון נוסף של 512, עם מהירות 400Mhz , יהיה כתוב לידו PC3200. החברה לא כל כך משנה - אצלי כרטיסים מחברות שונות ועובדים ב-DUAL.

השוני זה כשאתה עושה OC אז הם יהיו פחות יציבים (לא שכרטיסים מאותו סוג מבטיחים יציבות מי יודע מה ב-OC.)

פורסם
  • מחבר

נו כן השאלה איזה אחד אני צריך לקנות. כל זיכרון עולה משהו כמו 1000 שקל ג'יגה.

וזה שאמר בקשר לזיכרון וירטואלי, תמיד חשבתי שזיכרון וירטואלי זה ראם. תודה על התיקון וסליחה על השאלות הדפוקות.

אני לא עושה OC.

אם אפשר אז לינק לזיכרון טוב שיתאים למה שיש לי כבר. לא חשוב החברה כי אתם אומרים שזה רק משנה בOC ואני לא עושה.

פורסם

DDR רגיל לא יעלה לך 1000 ש"ח... 600-700 לפי דעתי לג'יגה. אפילו פחות לך תדע... מכרתי כרטיס של 512 שהיה לי ב-150. תשאל אנשים ואולי תמצא מישהו שמעוניין למכור. (זה זיכרון קצת מיושן כבר)

לדעתי כדאי לך לשים עוד 3 כרטיסים של 512 אם אתה רוצה להפיק את המירב (רצוי שבכל התאים יהיה אותם סוגי הזכרונות)

תקנה של קינגסטון או של twinmos, יש עוד חברות טובות... אבל אתה לא חייב להשקיע כי הכרטיס שאצלך ADATA נשמע לי סתם חברה.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 סלוטים ככה שאני לא יכול לשים 3 סטיקים.

מה הסיכוי שאני ימכור את מה שיש לי עכשיו? וכמה זה שווה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים