פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים שלוםקניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסאאת הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקטאך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ???בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmaxשוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb)ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשתעם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן)משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללואפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים תנסה להיכנס לאתר של הכרטיס רשת אולי יש שם עידכון לxp אם לא יעזור יש לי כרטיס חדש של רשת כולל אחריות לשנה.. עובד בxp ב100% אני אתן לך אותו יותר זול בהרבה ממה שקניתי רק 45 שקל. טלפון שלי 03-6443301 זוהר
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים אין קניה ומכירה בכלל בפורומים האילו!כל פעולה שקשורה בקניה ומכירה יכולה להעשות בהודעות פרטיות או בפורום אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.