עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול (מחו"ל)

Featured Replies

פורסם

עד לפני כשנה נהניתי מאיכות מוסיקה סבירה במחשב עם כרטיס קול CREATIVE AWE32 ורמקולים של מערכת סטריאו. אז עברתי

למחשב חדש ולוח אם עם כרטיס קול מובנה (CREATIVE CT5880) ולא הצלחתי לשחזר את אותה איכות. יש לי הזדמנות כרגע

לקבל כרטיס קול כלשהו עם מישהו שחוזר מארה"ב ובגלל שאני כבר לא מתמצא כלל בתחום הזה, חשבתי לבקש את המלצתכם בנידון.

יש אפשרות להביא משהו איכותי בלי שיעשו בעיות במכס?

בתודה מראש

RM

פורסם

תיקח את Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 הוא מצוין מאוד וגם המחיר שלו מצוין אז אני הייתי קונה אותו ומהר ;D

פורסם
  • מחבר

תיקח את Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 הוא מצוין מאוד וגם המחיר שלו מצוין אז אני הייתי קונה אותו ומהר ;D

הוא יהיה מוצלח גם רק לשמיעת MP3 ומשחקים במחשב או שהוא מיועד בעיקר לתיאטרון ביתי וכדומה?

פורסם

הוא יהיה מוצלח גם רק לשמיעת MP3 ומשחקים במחשב או שהוא מיועד בעיקר לתיאטרון ביתי וכדומה?

יש לו תמיכה ב-7.1 אז מן הסתם גם קולנוע ביתי, השאלה עם יש לך 4/5/6/7.1 רמקולים ?

השאלה היא מה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר

יש לו תמיכה ב-7.1 אז מן הסתם גם קולנוע ביתי, השאלה עם יש לך 4/5/6/7.1 רמקולים ?

השאלה היא מה התקציב שלך ?

לא נראה לי שהוא ישמש לקולנוע ביתי. ברמקולים התכוונתי לטפל בנפרד אבל אני מניח שאין טעם לבקש גם

את זה מחו"ל בהתחשב במכס. התקציב לא גדול, רציתי משהו מוצלח במחיר עממי.

פורסם

ה Fortisimo III עושה את העבודה יפה מאד במחיר מצחיק מאד...

מומלץ בחחום :-)

פורסם

לטוס לחו"ל ולקנות שם פורטיסימו 3? Don't make me laugh.

פורטיסימו 3 עולה בארץ לא בהרבה מחו"ל, 260 שקל זה לא ממש הרבה לכרטיס כזה מעולה.

פורסם

כדי ואני חוזר כדי לקנות את הפורטיסמו 3 מצויין פשוט מעולה במחיר מעולה, מנסיון!

פורסם

בארה"ב, משום מה, הוא עולה כ60 דולר, שזה יותר מאשר בישראל, לא ראוי. עדיף כבר את הTurtle Beach santa cruz.

פורסם

לטוס לחו"ל ולקנות שם פורטיסימו 3? Don't make me laugh.

פורטיסימו 3 עולה בארץ לא בהרבה מחו"ל, 260 שקל זה לא ממש הרבה לכרטיס כזה מעולה.

מידיבר על לטוס לחו"ל ?

הוא אמר שמביאים לו מחול את הכרטיס... ::)

פורסם

מה זה משנה?! מביאים לו, טסים, העיקר זה שקונים, ולא בארץ.

פורסם
  • מחבר

בארה"ב, משום מה, הוא עולה כ60 דולר, שזה יותר מאשר בישראל, לא ראוי. עדיף כבר את הTurtle Beach santa cruz.

כמה הוא עולה בארץ? עשיתי חיפוש באתר השוואת מחירים ולא מצאתי אותו. באתרי מכירות בחו"ל

ראיתי שעולה כ-70 דולר.

ד"א, מה עם Creative Sound Blaster Live! Value? אותו ראיתי מוצע ב-25 דולר בלבד בחו"ל.

פורסם

בקשר למכס אל תידאג תגיד לו לשים במזוודה ולעבור :P

אני הבאתי משהו הרבה יותר גדול מכרטיס קול והעברתי אותו במכס בלי להגיד מילה :jump:

פורסם

doesn't matter, it's tax free, if it's under 200$.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ומסתבר שיכולים להביא לי את ההרקולס בערך באותו מחיר של הארץ ואת ה-TURTLE BEACH

ב-80+ דולר ולא חשבתי להוציא יותר מ-300 ש"ח על כרטיס קול. יש אלטרנטיבות מוצלחות אחרות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים