עבור לתוכן

בעיה עם ה 7600GT geforce 256MB צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח

gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67

אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו..

אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware graphics acceleration וכמובן שאני לא מצליח להיכנס גם למשחקיים אחרים...

מה אני עושה ח'ברה? אני זקוק לעזרתכם ..

פורסם

קירור פסיבי או אקטיבי?

פורסם

אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67

תנסה להסיר את הדרייברים ולהתקין יותר מעודכנים(אם יש לך את הגרסה הכי מעודכנת אז פשוט תסיר את

דרייבירים ורק אז תתקין אותם)

פורסם
  • מחבר

לכרטיס שלי יש צלעות קירור משלו הסיילנט פייפ 2 שאממורות לעשות עבודה טובה

יש לי מאוור ענק על כל הדלת של המארז ועוד שני מאוורים (אחד של המעבד)

חוץ מזה אין עוד קירור..

והדרייברים שלי מעודכנים

פורסם

משהו לא בסדר בקירור אצלך במחשב... כאשר הוא הגיע ל- 85 מעלות זה הייית במצב מנוחה או משחק?

בכל מקרה, תבדוק אם יש לך מספיק מאווררים (אחד מוציא אוויר ושני מכניס), אם לא, תוסיף עוד אחד.

וכל הקטע של שהמשחקים מזהירים אותך על המעבד הגרפי קרה לאבא שלי לפני שבועיים. (הוא משחק COD2)

אתמול הייתי אצלו, הכרטיס רשמית מת... קווים ירוקים,שחורים על המסך...

חשוב לציין שהכרטיס מקורר על קירור פסיבי.

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי שהבעיה קשורה ללוח ? לא יודע אולי הוא לא עומד בעומס?< או שזה דפנטלי הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

תקשיבו הבעיה ממשיכה -- והמסך מתחיל להבהב לי כ ל הזמן ואין לי אפשרות לעשות כלום...

בדקתי טמפ' במצב משחק כמעט שהגיע ל90 מעלות מישהו יכול להגיד לי מה בבסדר או לא ?? להביע דעה

פורסם

תממש אחריות ותחליף כרטיס

פורסם
  • מחבר

סבבה מחר אני הולך לבחור שקניתי ממנו

פורסם
  • מחבר

אבל מישהו יכול להגיד לי מה הטמפ' שבה כבר הכרטיס מתחמם יותר מידי וכבר יש בעיה?

פורסם

הוא לא אמור לעבור את ה 70 זה המומלץ אם אני לא טועה ......נירא לי שהקירור של הכרטיס לא מחובר טוב או משהו -תחליף אותו לחדש .....

אולי האיורור שלך במארז לא מספיק טוב תבדוק את זה גם .

פורסם

תראה תמיד אפשר לחבר לגוף קירור מאוורר 80mm אבל כול עוד האחריות בתוקף ההצעה שלי שתחליף את הכרטיס הזה,במידה ואין להם את הכרטיס עם קירור פאסיבי תיקח כרטיס עם מאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים