פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP.יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archosהתקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550.לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע.הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה.תודה רבה לכולםשבת שלום.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים בתחום ה PMP ארכוס טובים מהשאר. אבל לכל מכשיר חסרונות ויתרונותאני כבר אומר לך, דבר ראשון- המסך של ה A2 של iAudio לא טוב כמו המסכים ב PMP של קריאטיב וארכוס (לא פרטים על הנייר, אלא מעשית)אני ממליץ על ZVW של קריאטיב. עולה רק 284 דולר, מסך מצוין, איכות שמע מעולה, זמני סוללה של 14 שעות מוזיקה או 4.5 שעות וידאו, דק יחסית, ומכוסה מגנזיום.הדבר היחיד שאין לו זה הקלטה :\אם אתה רוצה גם הקלטה, לך על Archos AV500
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר כן גם אני חשבתי על ה ZVW אבל איפה בדיוק מצאת אותו ב 284$? יש לך קישור?ואיזה עוד דברים חוץ מהקלטה חסרים בו?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים כלום.אלא אם כן אתה מאלו שחייבים תמיכה בפורמטים נידחים כמו FLAC, ואז יש את ה A2עד לפני שבועיים היה מבצע והיה את ה ZVW ב 250 דולר. המחיר עלה חזרה ל 300 :\ אבל זה עדיין שווה את זה.ה ZVW בחנות של יהודים כשרים ששולחים גם לארץ:http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=459115&is=REG&addedTroughType=searchמשלוח לארץ עולה 39 דולרבתכל'ס כולל המכס והכל זה יוצא 1650-1700 :\ אבל מאוד שווה את זה.עריכה-http://www.amazon.com/Creative-Vision-Widescreen-Multimedia-Player/dp/B000IF4TPY/sr=8-1/qid=1162640898/ref=pd_bbs_sr_1/002-8565708-8116862?ie=UTF8&s=electronics280 דולר באמאזון, תשתמש במאסטופ בשביל להביא לארץ
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים ישן בטירוף, גרוע, תומך רק ב WMVלא להתקרבלקריאטיב הייתה טבילה ראשונה גרועה, ומאז הם חיכו כמה שנים והוציאו את סדרת ה Vision המעולההמקורי עם מסך רגיל והרזולוציה הגבוהה ביותר בשוק- 640X480W עם מסך רחבו M שהוא נגן mp3 ייעודי משולב וידאו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.