עבור לתוכן

Windows Vista ? Windows XP ? - שאלה.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו.

כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר.

אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב.

אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.

פורסם

ברוך הבא לפורום

הויסטה תיהיה יותר טובה מXP למשחקים,כי היא היחידה שתתמוך בDirectX 10,שכמובן תצטרך בשביל לשחק במשחקים החדשים שיהיו.הבעיה היחידה כרגע עם ויסטה למשחקים זה שהיא כבדה,אבל אני מאמין שהגרסא הסופית כבר לא תיהיה כל כך כבדה כמו הבטא או הRC.וגם המשחקים שהיחא לא תומכת בהם כרגע,קשה לי להאמין שזה לא יפתר עד היציאה הרישמית.

אם אתה רוצה כתבות,לך לגוגל.ודרך אגב:פעם הבאה שיש לך שאלות על הויסטה,תיכס לפה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186439.0

וסביר להניח שתמצא שם תשובה אם תסתכל קצת או שתבצע חיפוש

פורסם

מה שויסטה מפסידה בכבדות שלה, היא מרוויחה ביעילות.

למי שיש מעל ג'יגה זיכרון רואה את השיפור של ויסטה במשחקים.

פורסם

קשה לי להאמין ששני המגיבים מעליי התנסו בעותק רשמי של VISTA ולא בגרסת פיתוח לכן הייתי לוקח את דבריהם בספק ומחכה לביקורות מקצועיות שיהיו מבוססות על הגרסא שתצא לשוק בינואר. עד אז לא הייתי משווה בין VISTA ל-XP פשוט כי יכולים להיות שינויים יחסית מהותיים ב-VISTA שישפיעו לטובה או לרעה על הביצועים.

פורסם

קשה לי להאמין ששני המגיבים מעליי התנסו בעותק רשמי של VISTA ולא בגרסת פיתוח לכן הייתי לוקח את דבריהם בספק ומחכה לביקורות מקצועיות שיהיו מבוססות על הגרסא שתצא לשוק בינואר. עד אז לא הייתי משווה בין VISTA ל-XP פשוט כי יכולים להיות שינויים יחסית מהותיים ב-VISTA שישפיעו לטובה או לרעה על הביצועים.

עברתי מספיק גירסאות בשביל להגיד את זה.

נ.ב

אני לא היחידי שאומר את זה, כנס לאשכול של ויסטה.

פורסם

לא משנה כמה גירסאות עברת עדיין לא התנסת עם הגרסא שתצא לשוק וזו השורה האחרונה. תחשוב למשל שאני אתנסה בגירסת BETA של משחק ואז אגיד לכולם שהוא הולך להיות משחק טוב כאשר בפועל המפתחת תחליט שהיא רוצה להוריד כמה דברים מיותרים ותגרום לפגיעה גדולה בחווית המשחק, כל בר דעת יודע שיכולים להיות הבדלים די גדולים בין גרסת בטא לבין גרסא סופית לכן הייתי מחכה לגירסא הסופית לפני שהייתי קובע ש-VISTA תהיה יעילה יותר במשחקים.

פורסם

א) למה להוריד דברים טובים?

ב) המערכת נימצאת בשלב סופר מתקדם, ככה שלשנות עכשיו משהו כזה, זה אומר לדחות את ויסטה בעוד חצי שנה.

ג) לא ניראה לי שאפשר לשנות את זה, כי זה בעצם הליבה של ויסטה, ולא אופציה צדדית.

פורסם

::)

איך אין לי כח להתקין הכל מחדש

פורסם

אני גם לא מאמין שיהיה הבדל גדול בין גרסת ה-RC האחרונה לבין הגרסא הרשמית של VISTA אך לצערי האפשרות לפגיעה בביצועים עדיין יכולה להעשות על ידי מיקרוסופט אם למשל היא תגלה שהיא תוכל לחסוך על ידי עיגול פינות פה ושם, בסה"כ היא חברה שחותרת לרווח כמו רוב החברות בשוק.

פורסם

למה לחכות עד ינואר?

גירסת העסקים יוצאת בסוף החודש D:.

פורסם

מה ההבדל בין גרסת העסקים לגרסאות הרגילות?שווה להתקין אותה?

פורסם

Windows Vista תצרוך יותר משאבים , מה שאומר פחות משאבים ליישומים השונים

בקיצור חייב להיות ירידה בביצועים

פורסם

אם לא הייתה עלייה בצריכת משאבי מערכת בכל מערכת הפעלה,היינו נשארים עם צריכת משאבים של וינדוס3.1 ואותה רמה של וינדוס.אבל תחשוב שנייה,שמוינדוס 95 עד XP היה הפרש של 6 שנים ומוינדוס XP עד ויסטה הפרש של 6 שנים.אם תשווה את האחוזים של העלייה בצריכת משאבים,אתה תראה שהXP גרוע בהרבה.זה שלא יצאו עוד כמה מערכות הפעלה בין XP לויסטה לא אומר שלא צריכה להיות לה צריכת משאבים גבוהה כמו שהיה אם היו עוד כמה מערכות הפעלה בדרך.

פורסם

אם לא הייתה עלייה בצריכת משאבי מערכת בכל מערכת הפעלה,היינו נשארים עם צריכת משאבים של וינדוס3.1 ואותה רמה של וינדוס.אבל תחשוב שנייה,שמוינדוס 95 עד XP היה הפרש של 6 שנים ומוינדוס XP עד ויסטה הפרש של 6 שנים.אם תשווה את האחוזים של העלייה בצריכת משאבים,אתה תראה שהXP גרוע בהרבה.זה שלא יצאו עוד כמה מערכות הפעלה בין XP לויסטה לא אומר שלא צריכה להיות לה צריכת משאבים גבוהה כמו שהיה אם היו עוד כמה מערכות הפעלה בדרך.

צודק לחלוטין!

הודות לויסטה ומיקרוסופט בכללי יעלה הרף של צריכת המשאבים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים