עבור לתוכן

צה"ל

Featured Replies

פורסם

לא!! זה בכלל לא רע... להיפך גם חבר שלי עושה את זה..  

זה מגניב לאללה... צחוקים, שירים באמצע שיעור :) או קולות מוקלטים מראש ... (כככה המורה לא יודעת מי אמר את זה)

אתה רואה DJO, אני לא לבד!!!!!!

(זה טוב גם לי לדעת את זה...)

תנסה גם אתה.... זה עובד!

• תגובות 121
  • צפיות 11.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

onn_the_vy אתה במקרה מאלון מרמת השרון?

פורסם

onn_the_vy אתה במקרה מאלון מרמת השרון?

לא.

ולא ענית לי לשאלה!!!

פורסם

אני בכלל לא רוצה לעשות צבא, הפאשיסטים האלה לא בטוח מגייסים אותי, ואם כן אז על תנאי, כי הם לא רוצים צרות איתי. הם אמרו לי שהבעיה הראשונה שאני עושה משחררים אותי, כי אני בן-אדם בעייתי.

לדעתי, זה בכלל בזבוז זמן כל העניין של הצבא, בעיקר בתור אחד שלא אהב את החברה של האנשים פה בארץ ולא מרגיש חלק ממנה.

פורסם

אני מזדהה אתך בעניין של החברה וגם אני ממש לא מרגיש חלק פה.

אבל אני חולק אתך בקשר לצבא, אין לך סיכוי להשתחרר.

עכשיו בנוגע אליי, אם אני אקבל תפקיד קרבי במקום תפקי עם מחשב או תפקיד נייח אחר, אתם בטח תמצאו אותי בכלא צבאי כי אני פשוט לא אוכל להתמודד עם זה.

פורסם

אני מזדהה אתך בעניין של החברה וגם אני ממש לא מרגיש חלק פה.

אבל אני חולק אתך בקשר לצבא, אין לך סיכוי להשתחרר.

עכשיו בנוגע אליי, אם אני אקבל תפקיד קרבי במקום תפקי עם מחשב או תפקיד נייח אחר, אתם בטח תמצאו אותי בכלא צבאי כי אני פשוט לא אוכל להתמודד עם זה.

זהו שכן:

קב"נ, קב"נ ושוב קב"נ...

כבר דיברתי עם אחד והצבא לא רוצה צרות איתי.

פורסם

לפי המצב של היום , הם פשוט צריכים להציב פקידה , שתשאל אנשים , אתה רוצה להתגייס ?

כן , אז כן , לא , אז לך הבייתה .

ובמצב של היום , זה לא ישנה לך שום דבר , אם עשית צבא או לא עשית צבא , כסף לדירה גם ככה לא תקבל , ותקבל את המענק העלוב הזה של 15 אלף שקל , כשאתה בחוץ , אני לא מאמין שמישהו שיצא לא יעבוד 3 שנים , ולא יקבל יותר כסף .

ב ז ב ו ז ! ! ! ! ! ! ! ! !

פורסם

בשביל סיירות (קומדנו ימי, אגוז, וכו') צריך לעבור יום סיירות שזה יום קשה מאוד !!!

אני כרגע מתאמן גם עם "עמית לכושר" שזה מן הכנה לצה"ל שמכניס לכושר !!!

זה כיף לא נורלי...

באמת מעניין אם יש פה מישהו שהיה "קרבי" באמת, או שכולכם פריקים ממושקפים... ;D

נסו לשבור ת'מיתוס. :lol:

אגב, אני שרתתי באגוז.

guy94, אם אתה רוצה קצת פרטים על יום הסיירות (המכונה "גיבושון"), על הגיבוש עצמו (שזה עוד גיבוש- בנפרד), ובכלל על השרות באגוז או בשאר יחידות מעניינות - ICQ me.

יאללה ביי.

פורסם

אני הייתי תותחן נטחן.... :)

בקשר לכל מי ש"לא מרגיש קשר לחברה", לדעתי אתה גם חי פה, והצבא מגן גם עליך אז מן הראוי שתתרום ותתגייס בעצמך.

פורסם

אני דווקא הייתי רוצה להיות מדריך צלפים במתקן 'אדם'.

למה?

א)רמת הצלפים בארץ היא מהנמוכות בעולם

ב)הידע שלי בתחום הקליעה עובר את הידע של כל המדריכים שמשרתים שם

ג)אני חולה על כלי נשק ;D

פורסם

אני הייתי תותחן נטחן....  :)

בקשר לכל מי ש"לא מרגיש קשר לחברה", לדעתי אתה גם חי פה, והצבא מגן גם עליך אז מן הראוי שתתרום ותתגייס בעצמך.

אני משלם מס-הכנסה, ביטוח לאומי ומע"מ מופקע, בין היתר על ספרים, שעליהם אין מע"מ כמעט בשום מקום, אז אני תורם למדינה. ישימו אותי עם קבוצה של ישראלים בצבא, שיתחילו את הקטעים של תיכון, אני תוקע לעצמי כדור בראש אם לא משחררים אותי מיד.

למה לי להתגייס לצבא של מדינה, שאני בכלל לא חושב שהיא תחזיק עוד 20 שנה, או מדינה שאני בכלל לא מתכוון לחיות בה, כי נולדתי בה במקרה, הא?

פורסם
ישימו אותי עם קבוצה של ישראלים בצבא, שיתחילו את הקטעים של תיכון, אני תוקע לעצמי כדור בראש אם לא משחררים אותי מיד.

רואים שאתה לא מבין...

כדור בודד בראש לא תמיד הורג, תנסה צרור

;D

פורסם

רואים שאתה לא מבין...

כדור בודד בראש לא תמיד הורג, תנסה צרור

;D

גם צרור של כדורי נורופן לא עזר...

צרור מאש חייה, באמת יכול לעזור.

פורסם

אני הולך להיות צלף בחיל המסוקים, הלוואי ויהיה שם את נשק מספר 6 מ-Serious Sam 2, אני יראה לערבים האלה מה זה :AR15:

Aimbot? מישהו אמר Aimbot? אני שמעתי פה Aimbot? :asthanos:

פורסם
ArYe pC [=- link=board=general_offtopic&num=1008460947&start=15#28 date=12/16/01 ב 15:07:55]

אני הולך להיות צלף בחיל המסוקים

LOL...

א)אתה מודע לזה שאין דבר כזה "חיל המסוקים"? זה חיל האוויר

ב)איך תצלוף? במסוק כל מה שאתה צריך לעשות (בהנחה שאתה נושא טילים מונחים) זה לנעול את הטיל על המטרה וללחוץ על כפתור. מכאן ואילך, כל תקלה/טעות היא בגדר כשל מערכות טכני

ג)אי אפשר לצלוף ממסוק, לפחות לא לטווחים ארוכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים