פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים מכיווון שבפורום הזה יש הרבה ילדים בטווח גילאים של 16-18רובם כבר חושבים על צהל, לכן לאיזה יחידות אתם מתכוונים להתגייס ?אני לדוגמה רוצה ממר'מ ולא יודע עליה יותר מידי (חוץ מזה שהיא יחידת המחשבים של צה'ל והיא טובה בכך ששולחים לקורסים וכו'), אם מישהו יכול להרחיב עליה טיפה יותר ....
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים בטח שכולם פה רוצים ממר"מ הרי כולם אוהבים מחשביםאני רוצה משהו קרבי סיירת ,קומנדו ימיאבל קשה לעבור גיבוש
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים אני, כל דבר שלא צריל לזוז בו.אבל אם היה לי מחשב תקוע בין הרגליים אנילא יתנגד...במיוחד אם הוא amd 1133@1327 a7m266 elsa311-tv-out 256ddr Dr.Thrmal TI-V77 שני מאוררים של 120ממ שני מאוררים של 80 ממ ועוד כמה אקסטרה בשביל הרעש. ;D ;D ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים מחבר בשביל סיירות (קומדנו ימי, אגוז, וכו') צריך לעבור יום סיירות שזה יום קשה מאוד !!!אני כרגע מתאמן גם עם "עמית לכושר" שזה מן הכנה לצה"ל שמכניס לכושר !!!זה כיף לא נורלי...
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים בשביל סיירות (קומדנו ימי, אגוז, וכו') צריך לעבור יום סיירות שזה יום קשה מאוד !!!אני כרגע מתאמן גם עם "עמית לכושר" שזה מן הכנה לצה"ל שמכניס לכושר !!!זה כיף לא נורלי...אולי אתה תסביר לי למה אנשים אוהבים להזיע, להתאמץ, לרוץ, לעשות שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, וכו' וכו'...????
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים חחחאני בעקרון רוצה לתרום כמה שיותראני מבין במחשבים אני אנסה מחשבים אבל זה ממש קשה להתקבלמחשבים זה בעקרון ממרם או תלפיות אבל סביר שאני לא אתקבל אז אני רוצה קרבי
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים מחבר אולי אתה תסביר לי למה אנשים אוהבים להזיע, להתאמץ, לרוץ, לעשות שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, וכו' וכו'...????קודם כל מהסיבה הפשוטה שאם יושבים כל היום בבית מתחילים להשתעמם !!!שנית איפה עוד תוכל לראות בנות מתאמצות, רצות, עושות שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, וכו' וכו' ?!!?וזה מכניס אותך לכושר ואתה מרגיש יותר טוב עם עצמך....
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים 1. קודם כל מהסיבה הפשוטה שאם יושבים כל היום בבית מתחילים להשתעמם !!!2. שנית איפה עוד תוכל לראות בנות מתאמצות, רצות, עושות שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, וכו' וכו' ?!!? וזה מכניס אותך לכושר ואתה מרגיש יותר טוב עם עצמך....סליחה על המספור....1. אין סיכוי שאני ישתעמם, ולא אמרתי בבית.... אפשר גם לא לעשות כלום בצבא.2. אני רץ לקרבי !!!!!!!!!!!
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים תשמע לא כל האנשים מכורים כמוך למחשב הם יכולים בלי מחשב אני!? מכור??? תוכיח
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים LOLחאלס עם הויכוח הזה.אני חושב שרובינו יכולים לדמיין מי אתה ולכל אחד יש בכתה איזה אחד שניים כאלה.
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים LOLחאלס עם הויכוח הזה.אני חושב שרובינו יכולים לדמיין מי אתה ולכל אחד יש בכתה איזה אחד שניים כאלה.זה מתחיל להיות מעניין.....מי אני.?
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים אתה זה שבא עם לפטופ לבית ספר !!! זה דבר רע?? כל ביה"ס אוהב אתזה, המורים אוהבים את זה, המנהל אוהב את זה. אני אוהב את זה !!!!! עריכה: אדון DJO אני רוצה שאתה תסביר לי מי אני כי אני לא יודע.. אף אחד אפעם לא אמר לי מי אני
פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים מחבר זה דבר רע?? כל ביה"ס אוהב אתזה, המורים אוהבים את זה, המנהל אוהב את זה. אני אוהב את זה !!!!! עריכה: אדון DJO אני רוצה שאתה תסביר לי מי אני כי אני לא יודע.. אף אחד אפעם לא אמר לי מי אני לא!! זה בכלל לא רע... להיפך גם חבר שלי עושה את זה.. זה מגניב לאללה... צחוקים, שירים באמצע שיעור או קולות מוקלטים מראש ... (כככה המורה לא יודעת מי אמר את זה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.