פורסם 2006 בנובמבר 819 שנים מחבר התקשרויות=חייגן?אם כן יש לי חייגן של הווינדוס ולא של הספקית שלי (013)או שהתכוונת להגדרת הרשת וכן עשיתי בשניהם שהרשת מתחברת למחשב אחר ולא דרך המחשב שלי או משהו כזה.לקבל לקבל המשך עידכונים
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר אתה יכול לעשות פינג ביניהם בכלל(כפי שמישהו כאן כבר שאל)?לא ראיתי שהגבת לי בנאדם מצטער אם זה נחשב כהקפצהאיך בודקים את הפינגים האלה למה שאתה מתכוון אחי?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים דבר ראשון אתה ממש לא ברור תנסה להגיב בצורה יותר מעמיקה ותבדוק שהמשפטים שלך ברורים, זה לא ICQ שאתה מקבל תגובה על המקום, אז חבל... דבר שני תבדוק עם הפקודה IPCONFIG ב CMD מה ה IP של כל אחד מהמחשבים שלך ותביא לכאן ותנסה לעשות ב CMD, פינג -PING מכל מחשב ל IP של השני ותגיד מה יצא
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר דבר ראשון אתה ממש לא ברור תנסה להגיב בצורה יותר מעמיקה ותבדוק שהמשפטים שלך ברורים, זה לא ICQ שאתה מקבל תגובה על המקום, אז חבל... דבר שני תבדוק עם הפקודה IPCONFIG ב CMD מה ה IP של כל אחד מהמחשבים שלך ותביא לכאן ותנסה לעשות ב CMD, פינג -PING מכל מחשב ל IP של השני ותגיד מה יצא אוקיי אז ככה אחי הנה האיפי: זה של המחשב שלי: 82.166.208.239 זה של המחשב של אחי: 82.166.208.119 ואלה הפינגים שהרצתי מהמחשב שלי למחשב של אחי, נכנסתי לCMD והקשתי ping 82.166.208.119 ואלו התוצאות שקיבלתי: ואלה הפינגים שהרצתי מהמחשב של אחי למחשב שלי, נכנסתי לCMD והקשתי ping 82.166.208.239 ואלו התוצאות שקיבלתי: אגב בשני המחשבים נכנסתי לפיראוול ובחרתי באפשרות של "לא פעילה" אני מקווה שעכשיו אני ברור חבר'ה
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אני לא זוכר אם כבר אמרת או לא, אבל איך בידיוק אתה מחבר בין המחשבים? יתכן שיש בעיה בחיבור עצמו.
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים אגב שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB אם אינני טועה, אני חושב של- HUB מחברים כבלים ישרים. מהמחשב ל- HUB צריך לחבר כבל ישר ולא מוצלב וכך גם מהמודם ל- HUB.רק חיבור ישיר בין מחשב למחשב דורש כבל מוצלב.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים כן אני מתחבר מהמודם ל-HUB עם כבל מוצלבומה-HUB יוצאים ממנו 2 חיבורים ישירים לשני המחשביםמה שאומר ש-3 כבלים מתחברים לHUB1 מוצלב (בין המודם ל-HUB)2 ישירים (בין ה-HUB למחשבים)מבינים עכשיו אחינו? חחח
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים 1-למה אתה מנסה לשתף קבצים בתצורת חיבור עקומה כזאת.לא יותר פשוט לקנות נתב חוטי הכי פשוט ואז לאפשר לכל מחשב לגלוש בנפרד ואז לשתף משאבים בתוך רשת פנימית באופן בטוח או לחלופה הכי זולה,להקים רשת מבוססת ics?2-האם אתה בכבלים או adsl?3-אתה יכול לנסות להקים רשת בסיסית מבוססת פרוטוקול Netbeui ואז לשתף דרכה קבצים:http://www.setup.co.il/Guides/Guide.asp?aid=30
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.