פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתה בטוח שאתה מסתכל בכלל על התקייה שמשתפים איתה? (My network places > SharedDocs on server)
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר ניסתי להיכנס כמו שאתה אומר ולא הצלחתיוכן אני בטוח שאני בתיקייה שאתה מדבר עלייהשמע אחי רציתי לבקש מכל מי שפה האם יש לו אפשרות להכין מדריך עם תמונות של שלב בשלב כמו שאחרי שהמחשב מפורמט איך הוא מבצע שיתוף קבצים צעד אחר צעדיש פה מישהו שיכול להכין בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אם אתה מדבר עליתנסה בכלל לגשת בעזרת IP למחשב השניאתה יכול?אז כן אתה לא הרכבת רשת בצורה תקינהבכללית יש לך את "הקוסם" של MS להגדרת הרשת למרות שניתן ידניתCONTROL PANEL -> NETWORK CONNECTIONSיש לך בצד ימין(אם אני זוכר שיש לך בעיברית)הגדר רשת ביתית או משרדית - או משהו דומהתעבור אחרי זה שלב שלבבשם של קבוצת העבודה - שיהיה זההיש לך שם תמונות גם אם זה לא מובןותנסה לבחור את אפשרויות הנכונותכי אני לא מכיר את טופולוגית הרשת שלך על מנת להנחות אותך
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר אוקיי אחי אז ככהקראתי לשני המחשבים באותם השמות לשניהם קראתי בשם sharon בשני השמות של המחשבים אותו שם שרוןבשם של הקבוצת עבודה רשמתי בשני המחשבים office.עכשיו נכנסתי למחשב הפרטי שלי שאני כותב ממנו כרגע ישנה תיקייה שבהתחלה היה עלייה מפצל כזה ואז כשניכנסתי לתיקייה כאילו המפצל נעלם וזה הפך ליהיות תיקייה רגילה.נכנסתי למחשב של אחי למיקומי הרשת שלי ולא מופיע שם כלום, הפעלתי את המחשב מחדש נכנסתי למיקומי הרשת שלי לחצת המון פעמים על רענן ושום דבר לא עוזר אין שם את התיקייהבנוסף בדקתי עם השמות של השיתוף קיימת בשני המחשבים ורשום בשניהם SharedDocs ככה שזה בסדרישנה בעייה שנראה לי שהיא הבעייה העיקריתכאשר אני נכנס לחומת האש ומבטל את ההגנה על הקבצים של חיבורי הרשת ואז אחרי שביטלתי אותם אין שום מנעול על הקבצים (בחיבורי רשת) הם כאילו חופשיים.ואחרי שאני מבצע הגדרת רשת אז הם נהפכים בסוף התהליך לשוב פעם נעולים וחסומים יכול ליהיות שזה הבעייה העיקרית איך אני מבטל את הדבר הזה שזה לא יהיה נעול מספיק שתסבירו לי איך עושים במחשב אחד כי בשמי המחשבים יש את אותו הווינדוס XP SP2תודה רבה לעוזרים מקווה שהייתי ברור
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים השיתוף בכלל לא יפעל לך אם לשני המחשבים אותו השםWINDOWS לא יכול להתמודד עם זהאתה יכול לתאר את הרשת אצלךכי זה נראה קצת יותר מהגדרות ב WINDOWS
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר אוקיי הבנתי שזה לא צריך ליהיות אותו השם שמע אחי אני יצלם את התמונת מסך של כל שלב תגידו לי מה לכתוב בכל מחשב (יש לי שני מחשבים בלבד שבינהם אני רוצה לשתף תיקייה אחת) אגב שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכתבו בבקשה מחשב 1 לכתוב ככה: ומחשב שני לכתוב ככה: ולגביי הפיראוול אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעייה שזה לא ינעל לי את החיבורי רשת בכל פעם שאני מבצע את ההגדרות אני מקווה שעכשיו התמונה ברורה מקווה מאוד להגיע לפיתרון סוף סוף תודה רבה לעוזרים גיא
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אתה הגדרת שני התקשרויות אחד לכל מחשב?או שאתה רוצה לעשות ICS?בהנחה שאנחנו רוצים ששני המחשבים יהיו מחוברים, כן.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מחבר שמע כבר לא אכפת לי מה שיהיה תגיד לי מה לעשות בכל מחשב ואני עושהוכן חשוב לי שיהיה בשניהם אינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.