פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. לפני שאני מתחיל ראשית כשאני עושה הגדר רשת ביתית כל פעם שאני לוחץ על זה אוטומטית יש לי את המנעולים על החיבורי רשת שלא מאפשר לי לבצע הגדרתי בפירוואל שיפתח אותם אבל כל הזמן זה מחזיר לי את המנעולים איך אני פותר את זה ראשית? הנה תמונה המסבירה מה זה המנעולים שאני מתכוון: אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה אחת. אגב היחובר לחיבורים הוא דרך HUB שמתפצל לשני מחשבים אשמח מאוד אם יהיו עוזרים שיסבירו לי מה עליי לבצע ויפתרו לי את הבעייה בתודה מראש גיא
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אתה בוחר תיקיה כרצונך ועושה עליו מקש ימיני ואז "מאפיינים" ואז לך ללשונית "שיתוף"ושם באמצע צריך להיות לך "שתף תיקיה ברשת" משהו כזה וזהו
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים גם אני לא מבין בדיוק מה לא עוזר פה.אתה בטוח שעשית בדיוק אותו דבר?אולי לא הגדרת את הרשת נכון ובעצם עוד אין לך רשת? אולי הפיירוול חוסם או משהו כזה?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר ניסיתי את זה הלכתי למחשב השני אבל אין לי את התיקיה הזאת: הכוונה למענעולים שנהפכים כאשר מנסים להגדיר רשת ביתית היא התמונה הזאת זה הופך לזה:
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים בצד יש לך מיקומי הרשת שלי-> תלחץ שם. אתה צריך לראות עכשיו את התיקיות שאתה שיתפת(ואת התיקיות שWIN XP משתף לך כברירת מחדל).
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר נכון, קיימת התיקייה כתיקייה רגילה בלי המפצל הזה שהיה לי פעם. מפצל כזה שיש על התיקיה שמראה שיתוף, היא תיקייה נקייה בלי כף יד ובלי המפצל הזה (שמראה על שיתוף)אני כבר לא יודע מה לעשות מישהו בבקשה אני לא מבין מה הבעייה פהויש גם את התיקיה במחשב השני אבל עם קבצים אחרים לגמריי
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר אז זהו קיימת תיקייה במיקומי הרשת שלי התיקייה קיימת בשני המחשבים אך עם קבצים שונים אין את אותם הקבצים איך יתכן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.