פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר זה סיכוןזה פח שאתה יכול ליפול אליו בכל דקהמה זאת אומרת סיכון? אתה מתכוון שהמערכת תקרוס באותו הרגע ותאתחל את עצמה או שתקרוס לגמרי והזכרונות (ועוד רכבים) יהרסו לגמרי??
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים נזק לחומרה לא סביר שיקרהאבל זה יכול להקריס לך את הוינדוס או לגרום לכתיבה של גאנק להרדיסק ואיבוד מידעבקיצור ממש לא מומלץ
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר נזק לחומרה לא סביר שיקרהאבל זה יכול להקריס לך את הוינדוס או לגרום לכתיבה של גאנק להרדיסק ואיבוד מידעבקיצור ממש לא מומלץאם אני ניגש עם הבעיה הזאת לחנות לממש את האחריות, זאת אפשרות? או שיגידו לי המחשב שלך עובד טוב אז סע לי העיניים???
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אם קנית אותו כמחשב שלם מחנות כולל הרכבה תבוא ותגיד להם שהוא נתקע ושה-memtest מחזיר error והם יסדרו לך אותואם קנית בחלקים אז אתה עלול להסתבך קצתהבעיה כנראה בזיכרונות אבל יש סיכוי מאד נמוך שהבעיה בלוח
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר איפה מממשים את האחריות של קינגסטון? ואיך אפשר לבדוק אם יש עליהם אחריות לכל החיים?הקניה הייתה מיד שניה....
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר מקרה אחר: קניתי מחשב בKSP אבל כבר פתחתי את המדבקה מאחורה זאת שאומרת ש"אם אתה מסיר את המדבקה אז יש סיכוי שהאחריות תפסל", וגם פה יש EROR בS&M יעשו לי בקשר לזה בעיות? הנפילות של המערכת הן לא לעיתים קרובות....
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר אם אין לך קבלה כנראה שאין מה לעשותשמעתי שיש מוקדים בארץ שמטפלים באחריות של זכרונות כמו של קינגסטון ומטפלים בהם. זה נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר נסה ותראהבעיקרון זה בעייתיכן.... מה החנויות לא עושות רק בשביל לא להפעיל את האחריות....
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים שתי תגובות ברצף הן מיותרות מאודשמעתי שיש מוקדים בארץ שמטפלים באחריות של זכרונות כמו של קינגסטון ומטפלים בהם. זה נכון?מוקדים? אתה חי בסרט, זה לא מכוניות, זה זכרונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.