עבור לתוכן

לקנות כרטיס AGP? סביבות האלף

Featured Replies

פורסם

עכשיו המפרט שלי ככה -

Pentium 4 - 2.8

1GB PC-3200 400mhz

X800 Pro 256MB

עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר)

האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי?

אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

פורסם

אהלן

המפרט שלי

2.4C

ג'יגה וחצי זיכרון

ולפני שבועיים רכשתי 7600 GT ב1000 שקל

משחקים כמו COMPANY OF HEROES וJUST CAUSE BATTLEFIELD 2142

עולים בהגדרות הכי גבוהות המהירות כמעט מושלמת

אין מאושר ממני

תקנה ותהנה

לא מאמין שיש צורך לקנות מחשב שלם לפחות עוד שנה וחצי כששום דבר לא יעלה אצלי

פורסם
  • מחבר

אני מבין.. כנראה שאני יקנה אותו..

פורסם

ה - X800PRO כרטיס מצוין, תשאר איתו.

הפרש הביצועים בינו לבין ה - 7600GT לא גדול מאד וממש לא מצדיק את רכישתו של כרטיס מסך חדש.

פורסם

הפרש הביצועים בינו לבין ה - 7600GT לא גדול מאד וממש לא מצדיק את רכישתו של כרטיס מסך חדש.

צודק, מבחינת ביצועים נטו, אבל מבחינת תמיכה חומרתית, ל7600 יש הרבה יותר מה להציע... ההפרש לא מצדיק הוצאה של 1000 שקל...

זה לא כמוני לפני שנה, היה לי 6200, ושדרגתי ל7800GS... זה הבדל שמצריך העלאת ביצועים, למרות שאם הייתי יודע שיוצא 7600GT לagp הייתי מחכה.

פורסם
  • מחבר

לא הייתי קורא לו מצויין.. מספיק לשנתיים וקצת.. אז אתם אומרים שלא כדי להשקיע? בשנה הקרובה יהיו משחקים שאני לא יוכל לשחק?

פורסם

לא הייתי קורא לו מצויין.. מספיק לשנתיים וקצת.. אז אתם אומרים שלא כדי להשקיע? בשנה הקרובה יהיו משחקים שאני לא יוכל לשחק?

לא יהיו, מקסימום תוכל לשחק רק על הגדרות בינוניות-נמוכות בלי כמה אפקטים עד אז כבר תחליף מחשב.

פורסם

עם X800P AGP אתה יכול לנסות לפתוח צינורות (מוד עפרון + צריבת ביוס) ולסחוב עוד קצת

פורסם

יש לך כרטיס מסך מעולה יחסית למערכת שלך, אין שום סיבה לשדרג אותו - בזבוז כסף טוטאלי. :kopfpatsch:

פורסם

יש לך כרטיס מסך מעולה אין שום סיבה לשדרג אותו - בזבוז כסף טוטאלי. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים