עבור לתוכן

הקבלה בין מעבדי Pentium 4 Dual Core למעבדי Core 2 DUO

Featured Replies

פורסם

יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4?

בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.

פורסם

P4 DC? אתה מתכוון לPD?

בכל מקרה, קח E6300, הAllendale הזה יפתיע אותך (לטובה).

אם יש לך הרבה כסף להוציא, אתה מוזמן לרכוש משהו רציני יותר.

פורסם

קודם כל מה הלוח שלך? תומך במעבד Core 2 Duo?

אני ממליץ לך ללכת על המעבד הזה מכיוון שהוא דור נוכחי! צריכת חשמל נמוכה, פולט פחות חום! ומאוד טוב ל-OC..

בקשר לשאלה שלך תחכה לאחרים שיענו זה לא הצד שלי כ"כ..

פורסם

3.4 יותר חלש מה1.86 E6300..

ולגבי זה שאתה רוצה להחליף המעבד שלך מספיק טוב.. לדעתי אין טעם להשקיע עוד 1000 שקל אם יש לך מעבד יחסית טוב.. עדיף להשקיע במשהו אחר

גם במשחקים המעבד שלך מספיק בהחלט..עדיף כבר לשפר את הכרטיס מסך אם משחקים זה מה שחשוב לך..

אבל במידה ואתה מעוניין בOC תוכל לעשות OC רציני למעבד קונור.. הם מצטיינים בOCים ואז זה ממש כדאי..

אם אתה מעוניין להחליף אז E6300 עדיף על המעבד שלך..

בין E6300 לE6400 לא תרגיש בהבדל.. אבל בOC תרגיש בגלל המכפלה של E6400 וכך תגיע לOC גבוה יותר..

פורסם

הקבלת ביצועים? בלתי אפשרי.

כל מעבד יעיל יותר בתחום אחר, אם מעבדים היו זהים לאחרים, לא היו מיצרים מעבדים חדשים (פשוט היו מוזילים את תהליך היצור).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות. לא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות בטווח זמן כ"כ קצר!

המעבד שלי הוא:

Intel® Pentium 4 Dual Core LGA 775 3.40 GHz 945 2MB x2 BOX 64Bit 800MHz

ואני שאלתי על הנ"ל מול מעבד זה למשל:

Intel® Core 2 DUO LGA 775 1.86 GHz E6300 2MB BOX 64Bit 1066MHz

המחשב שלי מאוגוסט עם לוח סורנטו עם 1GB קינגסטון דיסק 160, ואני רוצה למכור אותו ב 2850 ש"ח, ולקנות Intel® Core 2 DUO.

חשבתי ש 3.4 מהדור הקודם יותר חזק מהדור החדש 1.86 לכן לא קניתי את החדש. אבל מסתבר שעשיתי שטות. בכל מקרה מי שמעוניין, במחשב שלי מוזמן.

פורסם

לא שווה למכור מחשב כמו שלך אלא אם אתה רודף אחרי ביצועים..

אני חושב שאם אתה משתמש ממוצע ואפילו יותר מיזה פשוט תישאר עם המחשב שלך עד שמרובעי ליבות/כפולי ליבה מהירים יותר יצאו לשוק הביניים ואז תחליף.

פורסם

מסכים איתו, אם אתה לא ממש עשיר.. ולא צריך ביצועים מיוחדים מהמחשב (אני לא מתכוון למשחקים) אין צורך להחליף עכשיו מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים