עבור לתוכן

מהירות תקשורת איטית של ראוטר של 3COM בחיבור הקווי

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים וקניתי את הראוטר הזה של 3COM:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088

שאמור להיות גירסה מתקדמת יותר של דגם 3CRWE554G72 שראיתי שזכה למחמאות ברשת. הראוטר מחובר למחשב נייח בחיבור קווי וחיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אחר בחדר סמוך. הגדרות הרשת עצמה לא היו בעייתיות במיוחד והצלחתי בהתחלה לוודא שמהירות ההורדה במחשב הראשון נשמרת (370~ ק"ב) אם כי איכות הקליטה בנייח האלחוטי לא היתה משובחת במיוחד.

הבעייה הגדולה כרגע היא שגם במחשב עם החיבור הישיר (קווי) לראוטר אני לא מצליח לקבל תקשורת תקינה. בחיבור L2TP אני מקבל הורדת קובץ ב-40~ ק"ב ובחיבור PPTP זה מגיע ל-230~ ק"ב גג. הקובץ הוא קובץ בדיקת הורדה של 012, הספק שלי. בתמיכת הראוטר (איסטרוניקס) לא חזרו אלי בינתיים עם פתרון. עשיתי RESET והגדרות מחדש ולא עזר. כמובן שבחיבור רגיל, ללא הראוטר, ההורדה היא ב-370~ ק"ב.

יש למישהו עצה בנדון?

בתודה מראש.

פורסם

ניסיתי לעדכן קושחה(FIRMWARE)?

אני אישית גם לא התלהבתי מביצועיו בחיבור

אלחוטי, אני משתמש בו בקווי בלבד.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעדכן קושחה(FIRMWARE)?

אני אישית גם לא התלהבתי מביצועיו בחיבור

אלחוטי, אני משתמש בו בקווי בלבד.

מצאתי עדכון שהוא v2.01.10 אבל הוא מיועד לדגם 3CRWE554G72 ופורסם בסוף השנה שעברה. לא מצאתי ל-3CRWER100-75.

רשום שם שהוא " Fixed PPTP / L2TP bugs for Israel ISP" אבל מאד ייתכן שהראוטר שלי כבר כולל בתוכו את העדכון הזה. כנראה שאצטרך להמתין לתמיכה של איסטרוניקס בעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: ניסיתי בכ"ז להתקין את העדכון הנ"ל אבל קיבלתי הודעה שזאת גירסה לא מתאימה לראוטר שלי :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים