עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

דילמה לגבי קניית לוח-אם+מעבד ב-1000 שקל ובנוסף מספר שאלות .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה . למחשב יתחבר כרטיס מסך 7300GT ואני רוצה שבעתיד תהיה האפשרות לשים עוד אחד ובכך ליצור SLI . כמו שאמרתי המחשב יהיה למשחקים .

מספר שאלות :

1. pentium 1.7 vs sempron 2800 AM2. מי מנצח ?

2. pentium 2.4B vs sempron 2800 AM2 . " " ?

3. sempron 2800 AM2 vs pentium d 805 . מובן מאליו שהפנטיום מנצח אבל עד כמה הפרש הביצועים ?

בתודה מראש .

פורסם

בשני המקרים הראשונים עדיף הסמפרון

במקרה האחרון עדיף ה-D

אין טעם לתכנן על SLI של 7300GT

פורסם
  • מחבר

ליאור , אתה בנאדם של סמפרון (לפי הצצה במפרט שלך) . בוא תעזור : אני רוצה שהמחשב החדש יהיה יותר חזק מהפרטים הבאים :

intel pentium 2.4B +512 MB DDR 333 + R9550 = המחשב העכשווי שלי (שעובר לאח שלי) .

עכשיו , יש לי משהו כמו 3 אופציות בתקציב שלי :

1. לקחת AM2 sempron 64 2800/3000 (אני מניח שעדיף 3000 כי ההפרש ביניהם עומד על 10 שקל) , לוח אם abit kn9-s ולדפוק OC כמה שאפשר ולהיות מרוצה בחלקי . ממה שראיתי ב-user manual הלוח לא מגביל אותך באפשרויות ה-OC והקירור שלו נראה חביב ביותר . סה"כ : 900 שקל .

2. אותו לוח אבל מעבד שונה - athlon 64 3200 שעולה 150 שקל יותר מהסמפרון . השאלה היא אם שווה להשקיע את ה-150 שקל האלה שהרי שני המעבדים הם חד ליבתיים . סה"כ : 1050 שקל .

3. להכניס איכשהו intel d 805 + ולוח אם עד 500 שקל שיתן אפשרות ל-OC מספיק טוב כדי למצות את הפוטנציאל של ה-805 . האם יש לוח אם טוב עד 500 שקל שהוא גם OCER טוב (ולא עם צ'יפסט של VIA) . סה"כ : בציפייה לא לעבור את ה-1050 .

מה אתה אומר ?

נ.ב 1. למה לא לבנות על SLI של 7300GT ?

נ.ב 2 . האם כל לוח אם (לאינטל) תומך גם ב-DUO X2 וגם בסדרת D ? שיש רק לוחות מסויימים שעושים זאת ?

פורסם

לדעתי כדאי לשים את ההשקעה הנוספת של ה-100 שקל ולקחת D805 עם GB 945P-S3

ככה יתאפשר לך לשדרג ל-C2D בעתיד וגם לעשות OC עכשיו

מה לגבי זכרונות?

נ.ב. 1 - כי 7300GT ב-SLI ידרשו הרבה חשמל ויתנו מעט ביצועים

נ.ב. 2 - לא כל לוח תומך C2D, כמעט כל לוח תומך P-D

פורסם
  • מחבר

פשוט אין מצב . אם אני אקח את ה-805 אני אצטרך להתפשר על לוח אם של עד 500 שקל מקסימום וגם זה בקושי . ה-gigabyte עולה 600 : / ואני יודע מניסיון שלוח אם לא מחליפים בכזו קלות , ומעבד משדרגים לעומת זאת . טוב , נצטרך ללכת על מערכת מבוססת AMD אני מניח ובעתיד נשדרג לאיזה dual core .

שאלות :

1. ההבדל בין sempron 2800/3000 הוא 10 שקל . מבחינת ביצועים אני מניח שה-3000 טיפה יותר טוב . מביחנת OC אני מניח שניהם אותו דבר . לא עדיף לקחת את ה-3000 ?

2. אני מניח שה-abit kn9-s הוא הלוח אם האופטימלי לקנייה עד 600 שקל לא ? מישהו יודע איך הוא ב-OC ?

3. יש לי זכרון 512 MB ddr 800 (של CEON , נראית לי חברה ג'נרית) CL 5. אני יכול עדיין להחליף אותו אם הוא באמת רע .

שמע , אם ה-7300GT שווה בביצועים ל-6600GT , ה-SEMPRON3000 יותר טוב מה-2.4B שלי והזכרון מובן מאליו יותר מהיר אז אני בסדר . אני לא צריך יותר כרגע , לפי דעתי . לא ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על עוד אופציה : תגיד לי מה דעתך על לקחת את ה-D 805 ולוח אם Asrock 775dual vsta - via pt880 שעולה 380 שקל . לזכות את הזכרונות הקיימים שלי עכשיו (עניין הכסף לצערי) ולקחת את ה-512MB DDR PC 2700 מהמחשב הישן שלי ולהיות איתם זמנית עד שנחליף לזכרונות 667/800 ( שאלה : הלוח תומך עד 667 , אם אני אקנה 800MHZ האם הזכרון יעבוד ללא בעיות - פשוט במהירות 667 ?) . האם זכרונות PC2700 יחסמו בצורה רצינית את יכולות המעבד או שאני ארגיש בכך רק אם אני אנסה לעשות OC ?

פורסם

אתה מקבל זיכוי על ההחלפה של הזכרון ב-DDR333 האלה?

פורסם
  • מחבר

לא . אני מחזיר את ה-DDR800 ומקבל כסף חזרה . ואז לוקח את ה-DDR333 שיש לי מהמחשב השני ומשתמש בו . מה לגבי השאלות שלי ליאור ?

פורסם

אין בעיה עם עבודה בתדר DDR333

זה יעבוד בסדר גמור

אין גם בעיה לשים DDR2-800 על לוח שתומך DDR2-667

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.