פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים 1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אחלה נגן (וה-X5L עוד יותר אחלה בעוד 100ש"ח).בכל מקרה ממליץ לך על ה-Creative Zen Vision M, הזמנתי לפני מספר ימים מ-B&H בניו יורק, היום כבר התקשרו אליי להודיע שזה מגיע אחה"צ והם ישחררו לי את החבילה מהמכס וביום ראשון הנגן אצלי. (סה"כ 5 ימי עסקים כמו שהתחייבו). עם המע"מ ושחרור של חברת המשלוח יעלה לך 1400ש"ח בדיוק, אם לא אכפת לך מהאחריות ממליץ לך ללכת על זה. הנגן הכי טוב שקיים כרגע בשוק (לא כולל נגני ה-PMP וחבריהם..).
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר נסעתי, הגעתי, השוותי בין ה5L ל5, הL הרגיש כמו לבנה אז ויתרתי עליו, הגעתי הביתה, הטענתי, העברתי את השירים ועכשיו אני מאוהב
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אבל הוא בלוק.ה X5 מצוין, הנגן האחרון של iAudio שהציע איכות שמע באמת טובה :\כל הנגנים אחריו "מתפארים" במגברים מפוצצים ומיותרים, ובאסים מגעילים.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר כשזה מגיע לאיכות צליל אני פשוט מוצא ת'צמי שומע מחדש שירים בנגן רק כדי להתפעל ממנו כל שיר מחדש.האוזניות שלי הן הCX300 של סנהייזר, ההבדל בינהן לאלו שהגיעו עם הנגן הוא עצום.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אבל הוא בלוק.ה X5 מצוין, הנגן האחרון של iAudio שהציע איכות שמע באמת טובה :\כל הנגנים אחריו "מתפארים" במגברים מפוצצים ומיותרים, ובאסים מגעילים.בולשיט
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר אז תאר לעצמך איך זה ישמע עם אוזניות איכותיות... : מתישהו כשאהיה מליונר אקנה אוזניות של SHURE...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.