פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים הורגתי והתקנתי ואני חייב להגיד שאני המום.! שיפור של כ 6 פריים מאוד (מאוד) קריטיים בגוטיק 3 .ואיזה 7-8 פריים בNFS:C אבל זה פחות מורגש .לשיפור בגוטיק דיי ציפיתי .. התקנתי ליפני שבוע את ה95 משהו.. והוא שיפר הרבה ביצועים לעומת ה91.47 אבל היו לי איתו בעיות אז חזרתי ל 91.47 .. ועכשיו קיבלתי שיפור ביצועים גדול יותר בלי הבעיות של ה95XX
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים קרה לי דבר מוזרהמהירות של הכרטיס שלי עלתה ל1.38ghz זכרונות ו450 ליבהבדקתי באוורסט והמהירויות רגילות בטוח באג כולשהו[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אצלי מותקנים ה 81.85, אני מחכה לדרייברים שיתנו לי שיפור, ולא דרייברים שהממשק שלהם קצת יותר יפה.אם יהיו הרבה תגובות טובות כנראה אני אתקין אותו...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מתי הוא יצא?אפשר קישור?באתר של NV...תוריד מה Mirror השני .. הוא היחידי שזז נורמלי .אצלי מותקנים ה 81.85, אני מחכה לדרייברים שיתנו לי שיפור, ולא דרייברים שהממשק שלהם קצת יותר יפה.אם יהיו הרבה תגובות טובות כנראה אני אתקין אותו...יש את הקונטרול הישן וזה כבר טוב...81:85 ? תחליף כבר.. עבר זמנם..
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים גם אני כמו 3DGod,לא בגלל אותם סיבות אבל,אני רואה הרבה סרטוני STREAM באינטרנט,וכל הדריוורים מסדרה 9 שהורדתי לא אפשרו צפייה בסרטוני סטרים באינטרנט.פשוט מסכים כחולים ירוקים (באיזור הצפייה כמובן - לא כל המסך ).טימטום טהור של היוצרים.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים שקיבלתי את המסך החדש שלי שתקנתי דרייבר חדש (גרסה אחת לפני מה שפורסם פה) והדרייבר היה פגום בצורה קשה. בזמן האחרון הם מוציאים הרבה דרייברים מזעזעים.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מישהו יכול להביר לי באיזה סירטונים מדובר ? כי החלפתי המון דריוורי 9X.XX ומעולם לא ניתקלתי בשום בעיה...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים יש איזה באג בדרייבר כי כשרציתי לעשות איזה OC קטן לכרטיס גיליתי שאני יכול להגיע ל1.5 גיגההץ בזיכרון ואין מצב לכזה דבר זה זיכרון DDR1 שתמיד קורס מ900 MHZ בOC [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים יש איזה באג בדרייבר כי כשרציתי לעשות איזה OC קטן לכרטיס גיליתי שאני יכול להגיע ל1.5 גיגההץ בזיכרון ואין מצב לכזה דבר זה זיכרון DDR1 שתמיד קורס מ900 MHZ בOC אהמ...קרה לי דבר מוזרהמהירות של הכרטיס שלי עלתה ל1.38ghz זכרונות ו450 ליבהבדקתי באוורסט והמהירויות רגילות בטוח באג כולשהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.