פורסם 2006 בנובמבר 218 שנים אז ככה אני הורדתי משחק בutorrent הוריד לי על מהירות 50+ אמרו לי להתקין איזה תוכנה בשם netlimiter התקנתי לא הבנתי בה כלום אז מחקתי...עכשיו אחרי שמחקתי אותה נדפקה לי עוד יותר המהירות והutorrent כתב לי שיש לי הגבלה בחיבור ולא הצלחתי להוריד בכלל מהביטקומטעכשיו התקנתי winsockfix וזה אמנם תיקןן לי את בעית ההגבלת חיבור בutorrnt אבל המהירות הורדה ירדה ל 5 מה אני יכול לעשות כדי לתקן הכל ולהחזיר למה שהיה פעם והנה תמונה מהutorrent http://img67.imageshack.us/my.php?image=untitledhb5.jpgבתוך הסוגריים כתוב לי 725 אבל מחוץ לסוגריים כתוב לי 15 ככה זה צריך להיות?
פורסם 2006 בנובמבר 218 שנים זה נראה נורמלי זאת אומרת שאתה מוריד מאנשים שאין להם מהירות העלאה גבוה ובנוגע למהירות העלאה שלך הייתי מוריד אותה ל1 כי זה ממש פוגע בגלישה באינטרנאט ובהורדה עצמה ובלילה שאתה עוזב את המחשב תעלה את קצב העלאה שלך לקודם
פורסם 2006 בנובמבר 218 שנים מחבר זה נראה נורמלי זאת אומרת שאתה מוריד מאנשים שאין להם מהירות העלאה גבוה ובנוגע למהירות העלאה שלך הייתי מוריד אותה ל1 כי זה ממש פוגע בגלישה באינטרנאט ובהורדה עצמה ובלילה שאתה עוזב את המחשב תעלה את קצב העלאה שלך לקודםעם אני מוריד את מהירות ההעלאה אז גם מהירות ההורדה יורדת משמעותיתאני לא מבין פשוט למה המהירות כזאת נמוכה עכשיו עם לפני חצי שעה היא הייתה על 50 ועכשיו היא בקושי על 10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.