עבור לתוכן

התלבטות בין בזק לכבלים

Featured Replies

פורסם

אני מחובר כרגע בהירות של 750 אצל בזק בכל מקרה הם עשו לנו איזה תרגיל ושינו

לנו את המחיר ל79 שקל לחודש בתענה שנגמר לנו ה"מבצע"

אז החלטתי לבדוק את הנושא ומסתבר שבאותו מחיר הם נותנים חבילה של 2500/250

וכבלים נותנים חבילה 3000/278 באותו מחיר

בכל מקרה הודעתי לבזק שאם הם לא נותנים לנו איזה הנחה משמעותית אנחנו מתנתקים

ואז הם באו אלי בטענה שלא כדי לי לעבור לכבלים כי ברגע שיש עומס הם לא מתפקדים טוב

התקשרתי להוט והם נותנים אחריות על המהירות שכתובה

אז בכל מקרה אני רוצה לברר את העניין כמה זה נכון השמועה הזאת לגבי הכבלים

והאם באמת לא שווה לעבור בגלל זה?

ועוד שאלה

האם לכבלים יש מודם שיכול לתפקד בתור ראוטר?

כמו האלקטל שפעם היה בבזק

פורסם

בתור אחד שעבר מ-ADSL לכבלים ממש לא מזמן אני יכול להגיד לך שהטענה שבכבלים יש עומס היא סתם תרגיל שיווקי ולא יותר, אתה תקבל את המהירות המובטחת

אני מאוד מרוצה מהמעבר לכבלים, עכשיו האינטרנט עוד יותר יציב ממה שהיה פעם(לא שקודם הוא היה לא יציב, אבל הפעם הוא מחזיק שבועות פתוח בלי האטות או ניתוקים) והעניין של האפלוד בהחלט מהווה שיקול משמעותי, בעיקר אם אתה בעניין של שיתוף קבצים, העלאה של קבצים כבדים ואירוח משחקי רשת

פורסם

אני מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט כבר כמה שנים ולא יצא לי אף פעם להיתקל בבעיות תפקוד כאשר יש עומס, זה נשמע כמו טריק שיווקי מלוכלך כדי לגרום לך להישאר בבזק. וכמו שאתה אומר אתה מקבל מהירות גבוהה יותר בכבלים לעומת בזק באותו מחיר, זה יתרון נאה בהחלט.

פורסם

אני בהחלט ממליץ על הכבלים, אני לא משתמש בבזק כעניין עקרוני, כל אילו שגלשו בתקופת ה 56K והISDN זוכרים טוב מאוד איך בזק דפקו אנשים, אין לי מושג איך הם עם הADSL, אני מאמין שבסדר אבל כאחד שמחובר לאינטרנט בכבלים כמה שנים טובות אין לי שום טענה.

פורסם
  • מחבר

וואלה אם זה רק הנפצה אני יחכה לתשובה מבזק אולי

הם עוד יתנו לנו מחריף מטורף אבל נראה לי שהחלטתי ללכת על הכבלים

בכל מקרה עוד שאלה

מה לגבי התשתית טלפון של הכבלים משהוא יודע אם שווה לשקיעה בהם?

כי חשבנו כבר להתנתק סופית מבזק

פורסם

בכל חברה (HOT/בזק/בזק בינלאומי/012/ וכו..) אתה מקבל מבצע עם התחייבות לחצי שנה עד שנה במחיר מוזל ואחרי הזמן הזה המחיר קופץ משמעותית.

כל מה שאתה צריך לעשות זה לדאוג להתקשר בתום המבצע לחברה ולבקש לחדש את המבצע ואת ההתחייבות.

אני אישית משלם 45 שקל לבזק על 1.5 מגה ומיניסיון אישי שלי ADSL פשוט הרבה יותר טוב מהכבלים.

עכשיו שבזק העלו את ה-upload בחבילה של ה-1.5 ל-150kbps הם בכלל עדיפים.

פורסם
  • מחבר

למה ADSL יותר טוב אתה יכול לפרט

פורסם

טכנולוגיה יותר טובה

קו פרטי עד המרכזיה ולא קו משותף עם כל השכונה

הרבה יותר בטוח (מבחינת security ואבטחת מידע)

אין לי כוח להכנס ליותר פרטים

פורסם

ב HOT המהירות מובטחת לך כול עוד הם שומרים על יחס בין כמות המשתמשים לאותו רוחב פס בADSL המהירות מובטחת לך בלי קשר לכמות המשתמשים . שמעתי ש HOT עושה די הרבה בעיות למי שרק מחובר לאינטרנט ולא גם לשרותים האחרים שלהם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים