עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512)

וזה הלוח-אם שלי:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368

רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה?

אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש?

אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה.

ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים?

עריכה:

ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא:

1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI

תודה רבה לעוזרים!

ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון...

(עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")

פורסם

1) הלוח אם תומך עד 4GB זכרון.

2) אם בעתיד תרצה לקנות לוח אם חדש אז לא תוכל להשתמש בזכרון מהלוח אם הזה בגלל שזה לוח אם מיושן שתומך רק בזכרון מהדור הישן (DDR) ולא בזכרון מהדור החדש שעכשיו הוא כבר נורמה. (DDR2)

אני מציע לך לא לקנות עוד 1GB לא רק בגלל שלא תוכל להשתמש בזה במחשב חדש אלא גם בגלל שזה לא ממש יתן לך תוספת משמעותית לביצועים.

פורסם
  • מחבר

1) הלוח אם תומך עד 4GB זכרון.

2) אם בעתיד תרצה לקנות לוח אם חדש אז לא תוכל להשתמש בזכרון מהלוח אם הזה בגלל שזה לוח אם מיושן שתומך רק בזכרון מהדור הישן (DDR) ולא בזכרון מהדור החדש שעכשיו הוא כבר נורמה. (DDR2)

אני מציע לך לא לקנות עוד 1GB לא רק בגלל שלא תוכל להשתמש בזה במחשב חדש אלא גם בגלל שזה לא ממש יתן לך תוספת משמעותית לביצועים.

אז שאני יקנה לוח אם חדש אני יקנה גם DDRII 4GB ביחד כבר? (ויצא בנזק של 4,000 שקל)....

פורסם

בשביל מה אתה צריך 4GB זכרון?

ו- 4GB זכרון DDR2 רגיל עולים בערך 2000 שקל.

פורסם

DDR2 לא מתאים ללוח שלך

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בין DDR ל DDRII?

נגיד אני מריץ 2 ג'יגה זיכרון במחשב של DDRI והמחשב אחר גם 2 ג'יגה זיכרון אבל DDRII יהיה ממש הבדל...?

פורסם

לא ממש

פורסם
אז שאני יקנה לוח אם חדש אני יקנה גם DDRII 4GB ביחד כבר? (ויצא בנזק של 4,000 שקל)....

ממש ממש אין טעם לקנות 4G זיכרון.. המחשב לא ינצל את כל הזיכרון הזה מספיק 2G בהחלט.. וגם אם יש לך את הכסף אתה סתם זורק אותו לפח אם תקנה 4G..

דבר שני אל תקנה עוד 1G למחשב הזה כיוון שכמו שאמרו לא תוכל להשתמש בו בלוח אם החדש.. וסתם תבזבז כסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים