פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W?כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב.עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל:אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר דרך אגב זה דיי דחוף לי לימים הקרובים כי הספק שלי משמיע את כל סוגי הרעשים שיכולים להיות מהמאוורר שלו. כמו כן אם כבר כתבתי את ההודעה הזאת אני רוצה לשאול משהו כללימה זה הכוכב שליד השם שלי ומה הוא אומר, ומה זה אומר שיש לך 2 כוכבים או יותר? ואיך החלוקה של הכוכבים עובדת (סתם מעניין אותי)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים ננעל.קודם כל זה לא הפורום הנכון, יש פורום ספקים.דבר שני הכותרת שלך לא עניינית.דבר שלישי הקפצת ת'רד, עברה אסורה שדינה אזהרה. תתחדש על האזהרה, ננעל.להבא קרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.