פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אם אני לא לוקח כרגע מישהו ומתקדם למקום הבא, הוא יהיה גם שם בתור אפשרות בחירה?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אני צריך קוסמת ואז אני אהיה עם דרואיד גמד ולוחםנעיף את הגנבת ונשתמש בקסמים לפתוח מנעולים ולהעיף מלכודות (זה בעצם השימוש היחיד שלי בגנב) נזק שהיא עושה הוא אפסי
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים משחק אדיר, עכשיו סימתי אם פאלדין היה חביב, נראה לי שעם לוחם יהיה הרבה יותר כיף. העלילה מצויונת ממש מקדמת את העניין במשחק שלא יהיה משעממםץ מזכיר קצת את KOTR 2 הדיאלוגים.דר"כ אפשר לעשות IDENTFY אצל כל סוחר תמורת 100 G.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אני לא מצאתי דרך להעיף מישהו מהחבורה כדי לצרף את הקוסמת איך אני עושה את זה?תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים נשאר עליה, אם אתה רוצה אותו, אתה צריך לקחת אותו ממנה.אבל לפי מה שהבנתי אין לך מה לדאוג לגבי הציוד, היא תמיד תחכה לך שם ואם תצטרך משהו פשוט תחזור לשם לקחת.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים היי, הדיון הזה קצת ננטש לאחרונה, אבל יש לי שאלה לבעלי המשחק - אני מניח שהתקנתם את הטלאי האחרון (1.03), שהבנתי שהוא כולל הרבה שיפורים. מה אתם אומרים עליו? (לי עדיין אין את המשחק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.