עבור לתוכן

Neverwinter Nights 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה דמות לקחתם?

התחלתי מ-Warlock, היה משעמם.

עברתי ל-Rogue, גם משעמם.

עכשיו לקחתי Druid והוא פשוט מעולה ומעניין מהדרגות הראשונות.

אחלה קסמים וגם לוחם לא רע בכלל.

• תגובות 148
  • צפיות 17k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הבעיה בדרואיד היא שהוא מוגבל מאוד במספר הלחשים שהוא יכול להטיל כל יום.

אני משחק את הדמות הכי פשוטה - לוחם אנושי.

והוא אחלה, ובנוסף גם TANK מעולה שמאפשר למטילי קסמים בחבורה לעבוד בבטחה.

פורסם

המשחק בהחלט השתפר מאוד מהראשון.

עכשיו שיש שליטה מלאה בכל דמות נוספת בחבורה וגם מבחינת עלילה ודיאלוגים מצויינים זה דומה ל BG2 יותר מאשר ל NWN1

ממש השתפרו

קצת מעצבן אותי כל הזויות של המשחק לא נוח לי כל פעם לשנות זווית אבל אני אחיה עם זה.

סה"כ משחק מעולה. שווה קניה בטוח

פורסם

אני לא יודע לגבי כמות הקסמים שלו.

אבל שני קסמים Fire Damage לכלי הנשק ותוספת של +4 ל-Strength, כבר מספיקים לי להפוך אותו ברמות הנמוכות ללוחם משודרג מאוד.

שלא לדבר שאתה יכול לארגן לך מיני צבא עם ה-Summon.

להרדים את האויב ועוד ועוד.

מה שאני אוהב זה הגיוון.

פורסם

בעיקרון אני חושב שקוסם הוא הדמות הכי חזקה במשחק

הבעיה שהוא נהפך לסביר רק אחרי זמן לא מועט במשחק

אחרי שהוא עולה להיות לדרגה גבוהה הוא כמעט בלתי ניתן להריגה ע"י יצורים שהם לא קוסמים בעצמם.

תמיד אני מתחיל מברברי או לוחם כי הכי קל איתם בדרגות הנמוכות ואני מצרף קוסם בשלבים מוקדמים ומגדל אותו איתי ככה שאני יכול לשלוט על הלחשים שלו

פורסם

אני בראשון שיחקתי SORCERER וגם בבאלדור גייט 2 , זה סוג של קוסם שלא יכול ללמוד ממגילות קסמים אלא רק שהוא עולה שלב, אבל הוא יכול להטיל כמה שהוא רוצה מאותו קסם באותו שלב ויש לו הרבה יותר לזרוק מאשר לקוסם הרגיל(WIZARD), דמות ממש חזקה אם אתה כבר יודע איזה קסמים לבחור בכל שלב.

פורסם
  • מחבר

כן, אתה מקבל אחת כזאת לחבורה במשחק. היא ממש מופרעת וזורקת כדורי אש לכל הכיוונים :P

פורסם

אני עוד בשלבים המוקדמים של המשחק רק יצאתי לחפש את NW

יש איתי גמד עם גרזן ועכשיו גם גנבת....

אני מחפש קוסם או מכשף...

פורסם

הגמד הזה הוא TANK לא רע בכלל, יש לו את ה-Greater Cleave שעושה שמות בקבוצות של אויבים שמקיפים אותו.

את הגנבת אני מחזיק רק בשביל לגנוב כסף, לפרוץ מנעולים ולנטרל מלכודות. בקרב אני ממש צריך לעשות לה בייביסיטינג שלא תמות לי.

אני בראשון שיחקתי SORCERER וגם בבאלדור גייט 2 , זה סוג של קוסם שלא יכול ללמוד ממגילות קסמים אלא רק שהוא עולה שלב, אבל הוא יכול להטיל כמה שהוא רוצה מאותו קסם באותו שלב ויש לו הרבה יותר לזרוק מאשר לקוסם הרגיל(WIZARD), דמות ממש חזקה אם אתה כבר יודע איזה קסמים לבחור בכל שלב.

דמות באמת חזקה, אבל אתה צריך לדעת בדיוק מה אתה רוצה ממנה, כי אין מקום לטעויות ב-LEVEL UP איתה.

בחרת קסם לא מתאים לך, נתקעת איתו עד סוף המשחק, בגלל זה ממליצים עליו לשחקנים מנוסים יותר, לאלה שפחות מנוסים מומלץ WIZARD.

ואני חייב לחזק את מה שכתבתי פה לגבי ה-DRUID, הוא חיה רעה.

קיבלתי עכשיו את ה-Lightning ואני נותן איתו בראש לקבוצות גדולות.

לוחם ממש טוב בעזרת הקסמים בחירת קסמים נכונה.

למי שלא יודע איזה דמות לבחור, אני חושב שזאת דמות ממש טובה ומגוונת.

שני חסרונות,

חסרון ראשון, מס' הקסמים שניתן לשנן איתו.

לא יודע כמה אפשר עם WIZARD, אבל ה-DRUID כרגע בדרגה 5 הוא "זוכר" 4,4,3 ו-2 בהתאמה לדרגות הקסמים 0,1,2 ו-3. (כמה זה עם WIZARD באמת?)

השני, לפי ה-Manual של המשחק, ממש לא מומלץ לעשות איתו Multi classing.

פורסם
  • מחבר

אני עוד בשלבים המוקדמים של המשחק רק יצאתי לחפש את NW

יש איתי גמד עם גרזן ועכשיו גם גנבת....

אני מחפש קוסם או מכשף...

אתה בקרוב תקבל DRUID ואחרי זה מכשפה.

יותר מאוחר גם מגיע BRAD ואחריו פלאדין.

פורסם

הגמד הזה הוא TANK לא רע בכלל, יש לו את ה-Greater Cleave שעושה שמות בקבוצות של אויבים שמקיפים אותו.

*ספוילר*תהפוך אותו למונק, בדרגה 12 הוא כבר מוריד באזור ה-24 למכה

את הגנבת אני מחזיק רק בשביל לגנוב כסף, לפרוץ מנעולים ולנטרל מלכודות. בקרב אני ממש צריך לעשות לה בייביסיטינג שלא תמות לי.

שים עליה ראפיאר או קשת טוב/ה, תדאג שתהיה מצויידת בשיריון טוב והיא מחסלת. אצלי יש לה 7D6 sneak attack, כמעט כל מכה שלה היא מורידה 30+.

פורסם

אתה מדבר על שלב הרבה יותר מתקדם של המשחק.

אני עדיין ב-LVL 5.

לגבי הגמד, אפשר על ההתחלה להפוך אותו לנזיר?

או שאתה מדבר על המשך העלילה?

אני יודע שהוא רוצה להפוך לנזיר, אבל הוא דיבר על מנזר ב-NW ששם מלמדים.

פורסם

לגבי הגמד, אפשר על ההתחלה להפוך אותו לנזיר?

לדעתי רק בהמשך אפשר...

אני התחלתי כהן.

הדמות גם חזקה (16 כח) וגם יש לה לחשים.

הכי אהבתי בכהן את ה TURN UNDEAD שהורג או פוגע בכל היצורים המתים.

כמה שאלות:

1. משהו יודע על לחשים שווים של כהן?

2. האם לקוסם יש קסם IDENTIFY? (בתקווה שיצטרף אלי בעתיד)

3. האם אפשר לגנוב לסוחרים חפצים ולא רק כסף?

פורסם

אני עכשיו חוקר איזה מצודה שהקפטן שלה נעלם (ממש בכניסה למצודה לקחתי את הגנבת לחבורה)

מתי אני אמור לקבל קוסם ? -פשוט יש לי מלא ציוד לא מזוהה ואני חייב קוסם כדי שאני לא אתצרך לשלם 100 על כל זיהוי.. (קמצן מה לעשות) :)

יש לכם דרך אחרת לזיהוי ?

ואיפה אני משיג מרשימים לייצור נשק ושריון ?

אני מצאתי שני ספרים -אבל אחד אלכימה והשני צריך קסמים לעשות שריון מכושף עם עוד כמה חומרי גלם (מה שאין לי יכולת בשלב הזה)

פורסם

אתה צריך לסיים 3 קווסטים בשביל אנשים מהמבצר הזה ואחרי זה תקבל DRUID שיש לה LORE.

אני משחק עם DRUID ומצאתי גם טבעת שמוסיפה ל-LORE בקווסטים של המבצר ועד עכשיו לא הייתי צריך לשלם פעם אחת בשביל לזהות משהו,

אז כנראה שהיא תספיק לך גם כן.

בכל מקרה, אם יש לך איזה חפץ שיכול לשמש אותך כרגע, כדאי לזהות אותו.

אם אני לא טועה למשל יש איזה חרב בשלב הזה שאם תזהה אותה תוכל לתת אותה לגמד והיא לא רעה בכלל.

בנוסף ל-BASE היא עושה גם 1D4 נזק SONIC ו-1+ ENCHANTMENT, אם אני זוכר נכון החרב היא 1D8 ככה שהחרב מגיעה סה"כ לנזק של 3-13.

שווה בשביל 100G לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים