עבור לתוכן

הכרטיס שלי עתיק..וברצוני לשפר אותו בעזרת המוד של Omega drivers

Featured Replies

פורסם

יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod?

הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

פורסם

דבר עם Grave_Digger

פורסם

יש עשרות מדריכים כאלה ברשת...

*לא כל 9500 יכול להפוך ל 9700.. זכור לי משהו במעורפל על זיכרוןנות בצורת L וזיכרונות בצורת I .. לא זוכר איזה מהם ניפתח/לא ניפתח .

** מחפש לך מדריך ;)

אני מאמין שזה יכול לעזור לך .

http://www.thegoom.com/artikel/artikel.pl?artikel=117

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל המדריך בגרמנית חח וממה שהבנתי ממנו נראה לי שאי אפשר לעשות את המוד כי הכרטיס שלי הוא pro? זה נכון או שיש דרך?

פורסם

כל הנושא של המוד ל9500 היה באמת ליפני דיי הרבה זמן ואני זוכר מעט מאוד על כל הנושא.

חיפוש בפורום יעזור לך מאד זה היה נושא פופולרי מאוד בזמנו..

משכן ושוב אני לא הכי בטוח.. ההבדל בין 9500P ל9700P הוא רק במהירויות שעון ככה שOC + עידכון ביוס ויש לך 9700P..

*מחפש לך בפורום מידע על המוד ועל ההבדלים בין 9700 ל 9500 :xyxthumbs:

יש לך 256BIT או 128 ?

פורסם

תגידו אפשר לעשות את זה גם ל 9600Pro? יש לחבר שלי אותו לא מזמן קנה תאמת... כי אין ממש כרטיסים שמתמודדים מולו ב AGP עד 400 ש''ח לדעתי. :kopfpatsch:

איך אפשר לעשות לו OC?

ומה זאת אומרת עדכון ביוס? כלומר אני יודע שיש Bios Flash לזה אתה מתכוון?

פורסם

תגידו אפשר לעשות את זה גם ל 9600Pro? יש לחבר שלי אותו לא מזמן קנה תאמת... כי אין ממש כרטיסים שמתמודדים מולו ב AGP עד 400 ש''ח לדעתי. :kopfpatsch:

איך אפשר לעשות לו OC?

ומה זאת אומרת עדכון ביוס? כלומר אני יודע שיש Bios Flash לזה אתה מתכוון?

א. פתח תארד משלך..

ב.ב9600 לא יכולים להיפתח צינורות עיבוד נוספים כי אין לו כאלה .

ג.יש לך תוכנה בשם ATITOOL כי לעשות OC .

ד.להחליף ביוס. כמו שזה נישמע..

מישהו יכל להזכיר לי איזה 9500 בא עם 256BIT ? או שאולי היו רק 9700 כאלה ?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!! אממ אני חושב שיש לי 128 ביט אני לא בטוח בכלל בתקופה של ה9500 פרו היו רק 128 ביט לא? הכרטיס שלי הוא

built by ati אם זה עוזר...והאם זה מסוכן\מסובך לפרוץ את הביוס שלו?

פורסם

מה מדריך מה קשור לעזאזל

אתה מוריד דרייבר של אומגה, בהתקנה הוא שואל אותך אם אתה רוצה לעשות סופטמוד לכרטיס במקרה שיש לך 9500 או 9800se לאחים החזקים שלהם

אתה עושה כן וזהו

פורסם
  • מחבר

כן אבל הבעייה היא שיש לי radeon 9500 pro!! ככה שאני לא יודע אם זה בכלל יעשה משהו הסופט מוד זאת השאלה שלי אם זה רק עובד על 9500 non pro?

פורסם

מה לעזאזל זה כבר יכול לעשות לך?! מקסימום זה עשה פתיחת צינורות ואין לך צינורות לפתוח אז תעשה last good known settings שהווינדוס ישאל בהפעלה מחדש

פורסם
  • מחבר

אני לא מפחד שזה ידפוק את הכרטיס או משה פשוט פעם בטעות בחרתי בהתקנה של האומגה את הסופט מוד ל9800 se שבכלל זה לא קשור ל9500 pro שלי ולא היו שיפורים בביצועים מן הסתם...פשוט אני רוצה לדעת ממישהו שיודע אם כדאי עכשיו למחוק את הcatalyst ולהתקין עוד פעם אומגה בשביל לעשות סופט מוד ל9700 או שבגלל שהכרטיס שלי הוא פרו אז זה לא יתפוס בכלל...

פורסם

טוב אחרי דיי הרבה בירורים זה ככה ל 9500P אין לאן להישתדרג ע"י הסופט מוד .

הוא עם 8 צ"ע עיבוד פתוחים ו128BIT לזיכרון ככה שאין למה להפוך/לפתוח אותו..

נישאר לך רק לפרוץ את הביוס כדי לעשות OC .

רק דבר אחד אני לא מבין...

כל הזמן דובר על הפיכת 9500NP ל9700NP ע"י פתיחת 4 צ"ע , אבל בשום מקום לא ראיתי היתיחסות לרוחב פס לזיכרון.. והרי יש בינהם הבדל משמעותי..

פורסם
  • מחבר

תודה על המאמץ! אבל זה מסוכן לפרוץ תביוס שווה לי בכלל? הליך מסובך? ואיך פורצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים