עבור לתוכן

מהו הכרטיס המסך הטוב בעולם?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים אז מה הכרטיס מסך הטוב ביותר בארץ ובעולם שאפשר לקנות אותו כיום?

פורסם

מערך CrossFire של X1950XTX.

פורסם

הכי חזק זה 7950X2 במערך של QUAD...

אבל אין לוחות טובים שתומכים בזה ואם כבר לקנות אז זה לחכות לG80/R600...ואין גם דרברים טובים...תמיכה במשחקים........

ככה שאם באמת מה שאתה אומר נכון אז 1950XTX *2 (מערך CF)....

פורסם

7950GX2 X2 נותן ביצועים פחותים מ

מערך CrossFire של X1950XTX.

;D ;D\

זה באג בדרייברים.. ההוספה של עוד GX2 בקושי מוסיפה ביצועים

פורסם

QUAD של GX2 באמת לא שווה יותר מידי רק CF של X1950XTX.

זה באמת הדרייורים. אבל לא נראה שמישהו יתן אותם בקרוב במיוחד שה 8800 יוצאים בקרוב וקשה לי להאמין שמישהו יקנה שניים כאלה.

בכל מקרה כרגע הGX2 זה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקנות. ובקרוב זה יהיה ה8800GTX.

פורסם

סוף סוף יצאו דריברים רישמיים מATI לX1950 אני חודש עם הכרטיסים בלי דריברים רישמיים מעניין אם יש שיפור

פורסם

הכרטיס היחיד החזק ביותר כיום הוא כנראה הGX2 (כפול ליבה), אבל ה1950XTX לא נמצא יותר מידי מאחור (ובהתחשב במחיר שלו וביתרונות שלו, באמת כדאי לשקול אותו ברצינות).

אם אתה רוצה את הכרטיס הכי חזק בשוק והכסף הוא לא בעיה בשבילך, לפי השמועות הGeforce 8800GT\X עומד לצאת החודש (אמצע החודש או סופו, אבל שוב, אלו רק שמועות) ואם לא החודש אז עד סוף השנה, אז אם אתה יכול לחכות... (הכרטיס יהיה הראשון לתמוך בDX10 ובSM4,ולפי הסירטון הוא מריץ את Crysis בצורה חלקה יחסית על הגדרות גבוהות... וממ... הוא השיג 16000 בבנצ'ים O:)

רק תשקול שהכרטיס יפלוט חום בצורות מטורפות, יצרוך הרבה מאוד חשמל (=ספק חזק יותר) וככל הנראה גם ירעיש מאוד.

פורסם

שמועות? ::)

תראה את הדיון הראשי על ה G80 כאן, תתעדכן קצת.

אכן ה GX2 ב Quad SLi חזקים ממערך CF של X1950XTX, אך ההבדל לא ממש גדול, במיוחד כשלא מדובר בכרטיסים שמשמשים להרצת משחקים על רזולוציות מטורפות (כלומר אם אין מסכי 29" ברזולוציות מטורפות).

אך לדעתי החסרון שכרטיסי NV לא מסוגלים להפעיל HDR+AA ביחד הוא דיי מורגש כשקונים כרטיסים בסכום כסף כזה.

חכה עוד שבועיים- 3 עד שכרטיסי G80 יבואו לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים