פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים הייאני קונה יום ראשון את ה-M250 בכללי איך הוא ?ולא הבנתי, הנגן ממש ממש תומך ב-ID3 כאילו אני יכול לסייר לפי אמן למשל שיש לי בטאגים של השירים(אצלי הם דיי מסודרים) ?עכשיו לגבי הסוללות, AAA זה הקטנות יותר כן ? P: וכדאי לקנות נטענות ? אם כן משנה איזה חברה או משו ?ושאלה אחרונה- אני רואה הרבה מדברים על העמידות המעולה של הנגנים של ריואבל אחרי כל גם הסאנסה זה פלאש- אז לא יהיו בעיות גם בריצות וכאלה כן ?תודה מראש לעונים.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים SANSA M200 נגנים מצויינים למחיר שלהם אני גם קניתי אחד לפני כמה ימים.אם משווים את הנגן לנגנים במחיר דומה הוא כמה רמות מעל (הוא יותר מתקרב לרמה של הנגנים היקרים).שמעתי עם הרבה נגנים ואני אישית לא רואה הבדל גדול בין ה SANSA ל IRIVER או IPOD.המיקרופון של ה M200 מצויין (בגלל זה קניתי אותו). הנגן קל (במשקל).אבל שלא תחשבו שהוא מושלם.הוא מגיע עם אוזניות לא משהו, לא יפה במיוחד, תפריט מגושם טיפה, אין תיקיות, עוצמת השמע נמוכה בהשוואה לנגנים אחרים אבל בכל מקרה ב 95% מהשירים אי אפשר להגיע למקסימום ויש עוד כמה דברים קטנים שאני לא זוכר.מליץ לקנות במקרה שין לכם הרבה כסף ואתם רוצים נגן עם הרבה מקום.הינה מטען + 4 בטריות תוצרת GP יעשה את העבודה בצורה הכי טובה.http://www.shopy.co.il/groupsales/3280
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר ברור שהוא לא מושלם אחרי הכל המחיר נמוך..בעקרון רציתי בהתחלה ללכת על משהו רציני מבוסס HD אבל אני רוצה את זה גם לריצות אז אני הולך על פלאשאוזניות אם ממש יפריע לי אני יקנה חדשות.אין תיקיות אז אני מניח שזה אומר שיש ID3 טוב כן ?תודה על התשובות
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אבל שלא תחשבו שהוא מושלם.הוא מגיע עם אוזניות לא משהו, לא יפה במיוחד, תפריט מגושם טיפה, אין תיקיות, עוצמת השמע נמוכה בהשוואה לנגנים אחרים אבל בכל מקרה ב 95% מהשירים אי אפשר להגיע למקסימום ויש עוד כמה דברים קטנים שאני לא זוכר.לא הבנתי בכלל למה התכוונת?מה זאת אומרת ב95% מהשירים אי אפשר להגיע למקסימום?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אי אפשר להגיעה לחוזק המקסימלי כי זה חזק מידיאבל הווליום שלו מספיק חזק??ואיך הקליטה של הרדיו?!?......כמו של נגני האצבע הסיניים...או שהוא יותר טוב.?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר אבל הווליום שלו מספיק חזק??ואיך הקליטה של הרדיו?!?......כמו של נגני האצבע הסיניים...או שהוא יותר טוב.?כן הוא התכוון שהווליום מספיק חזק, העוצמה המקסימלית פשוט גבוהה מדי וסתם הורסת תאוזניים אז כן הווליום מספק ע"פ מה שהוא אומר.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים הרדיו בסדר ניסיתי להשתמש בו היו תכנות שהצליל היה נקי היו כאלה שלא בכל מקרה בדרך כלל לא משתמשים ברדיו.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר קניתי את הנגן D:תודה לשניכם העיצוב ממש יפה התמונות קצת גורמות לו להיראות מגושם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.