עבור לתוכן

שדרוג לוח אם+מעבד - 1500ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754,

הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300).

הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP.

חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40

והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו)

אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.

פורסם

אין בעיה לוודא במקום שה-ASRock תומך

על הלוחות שתומכים מודפס ליד המעבד הכיתוב "Conroe"

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור על התגובה.

מה אתה היית מעדיף?

אני יודע שלאסוס לוחות יותר איכותיים, אבל היית בוחר את האסוס לעומת שדרוג עתידי (האסרוק ייתן DDR2+PCI-E)?

המחשב הוא לא למשחקים ולא לOC כרגע (בעתיד ייתווסף freezer 7 pro ואיתו הOC המתון), לסטודנט בהנדסת מכונות.

עריכה: ווידאתי שהאסרוק תומך באלנדייל.

פורסם

הייתי מעדיף את ה-ASRock

פורסם

אם אתה לא צריך את הCF כך את ה965P-S3 של GA הוא תומך גם במרובעי ליבה שיצאו.. למקרה שבעתיד תרצה לשדרג..

וגם אפשר לעשות לו OC מכובד ביותר..

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה נשרף לחבר לוח אם MSI S754,

הוא מעוניין להחליף באותה הזדמנות מעבד (נעול על E6300).

הבעייה היא שיש לו זכרונות DDR וכ.מסך AGP.

חשבתי על השילוב הבא: asrock 775dual-vsta + E6300, באתר של אסרוק מצויין שהתמיכה במעבדי קונרו היא מביוס P1.40

והוא מפחד לקנות לוח שאולי יתאים למעבד.. בינתיים הוא חושב על: asus p5vdc +E6300 אני לא יודע בדיוק- p5vdc-x/mx(אם זה הp5vdc-x אז עדיף אותו השאלה אם הוא תומך בקונרו)

אשמח לחוות דעת בנושא והצעות שיפור אם אפשר.

בדיוק מחר אני מקבל את האסרוק ואת הקונרו, אותם הדגמים כמו שלו.

נראה לי כמו ההשקעה שמחזירה הכי הרבה (נותנת גם שידרוג עתידי לPCIe וגם DDR2). בתנאי שלא מתוכנן OC כמובן.

פורסם

לגבי OC לאסרוק הוא באמת עד כדי כך גרוע בOC אפילו עם העידכון ביוס הכי עדכני שלו הוא לא יגיע ל350 בבאס..?

פורסם

הוא לא יגיע ל-300

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות.

החבר הזמין את האסוס p5vcd-mx (שלדעתי זה טעות) שתומך ddr+ddr2, agp ללא pci-e :s07::bash:.

ההתקנה תתבצע ביום שישי, יש טעם לשכנע אותו להחליף לאסרוק לפני ההרכבה או לתת לו לעשות את הטעות כמו שאני רואה את זה?

פורסם

ברור שלשכנע אותו.. אם כבר קונים לוח אם חדש קונים עם חיבור PCI E... אחרת הוא בהחלט יתחרט על מה שהוא עשה בעתיד..

זה כמו שנהרס לך מעבד פנטיום 3 ואתה תקנה שוב פעם את המעבד פנטיום 3 במקום לקנות משהו כמו הקונור או לפחות כפול ליבה..

שיקנה את האסרוק וזהו.. ד"א מה הכרטיס מסך שלו..? אולי בגלל שהוא עולה הרבה כסף אז הוא לא רוצה לקנות PCI E ואז לזרוק את הכרטיס..

(אם אני לא טועה קראתי אתמול שיש איזה ממיר או משהו שאפשר לשים כרטיסAGP בחריץ PCI E וזה יעבוד.. משהו כזה..)

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תיתן לינק למתאם (AGP->PCI-E)

פורסם

אני לא מכיר את המתאם או מה שזה לא יהיה..

אבל פה קראתי את הדבר הזה שיש מן משהו שכרטיס AGP יעבוד על חריץ PCI E

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215758.0

עריכה: זה מהFAQ של פורום גרפיקה.. זה בעצם יענה על השאלה שלך..

3.2 יש לי לוח אם עם AGP X8 האם יתאים לי כרטיס מסך בעל חיבור PCI-E/PCIe?

לא. הכרטיסים בעלי חיבור פיזי שונה ללוח האם ולכן לא ניתן לחבר אותם יחדיו. ישנם מתאמים שיכולים לאפשר חיבור של 2 החיבורים הללו, אך הם נדירים מאוד ולא מתאימים לכל הכרטיסים ולכן אפשר להזניח את קיומם. לחצו פה להמחשת ההבדלים הפיזיים.

בקיצור שיקנה לוח תומך PCI E וזהו.. כי לא תמצא כאלה מתאמים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים