פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נו באמת קשה להכנס ל GSMARENA? ה V3xx תומך ברשת הדור ה 3.5, העברת נתונים גבוהה פי הרבה מהדור הנוחכי (3G). ובנוסף, ה V3xx מכיל את כל ה"תכונות" של ה V3x במארז דקיק יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר לא מכיר את האתר.. 8)אם אני יקנה אותו בחול ויביא אותו לארץ...יש איזושהיא חברה שתתמוך לי בו מבחינת אחריות ושירות?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אם אני לא טועה (הם דוחים את זה כל הזמן) המכשיר יהיה זמין אצל אורנג' בעוד כמה שבועות/חודשים.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים היא 70 אחוז אצל אורנג' ואפילו יותר אצל סלקוםhttp://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEykEEAZuAIFVwNTqN&tmpl=pocket375&style=pocket375
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים יופי שהמכשיר יהיה, רק חבל שפרישת רשת ה HSDPA בארץ אפסית.לפי פוקט (הקישור למתחתיך) זה ממש לא ככה.וכרגיל אין אצל פלאפון..ברור.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מן הסתם כמה שהמקום יותר נידח אז יש סיכוי קטן יותר שיש שם כיסויאבל ב70 אחוז מהמדינה יש תמיכהרק 30 אחוז אין תמיכהאלה אם כן אתה גר באמת במקום נידח רוב הסיכויים שיש תמיכה, אחרי הכל מה זה ה30 אחוז האלה? מקומות נידחים כמו הדרך לאילת... או באמצע מדבר יהודה או הנגב...
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מן הסתם כמה שהמקום יותר נידח אז יש סיכוי קטן יותר שיש שם כיסויאבל ב70 אחוז מהמדינה יש תמיכהרק 30 אחוז אין תמיכהאלה אם כן אתה גר באמת במקום נידח רוב הסיכויים שיש תמיכה, אחרי הכל מה זה ה30 אחוז האלה? מקומות נידחים כמו הדרך לאילת... או באמצע מדבר יהודה או הנגב... טוב שלא הגזמת, הנגב..
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים הנגב כמובן בחלקים הנידחים שלו לא בבאר שבע וכו'... אלה באמצע שום מקום איפה שרק בדואים נמצאים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.