עבור לתוכן

רשמים מ-NBA Live 2003.

Featured Replies

פורסם

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה)

ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי.

נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, אבל אפשר לחיות עם זה.

נמשיך לאפשרויות שיש לנו. כמות האפשרויות פה מגוונת ביותר, החל ממשחק ידידות/ראווה עד לקריירה שלמה של (אם אני לא טועה) 10 שנים עם הקבוצה האהובה עלייכם. בין האפשרויות ניתן לזהות את האפשרות ה"אימון", משחק 1 על 1 ועוד כמה דברים נחמדים.

אני מאמין שאין ממש מה לספר על האפשרויות של עונה, אימון ו-1 על 1, לכן אני אקפוץ ישירות לקריירה.

אפשרות הקריירה מאז NBA Live 2000 השתנתה בדי הרבה ונוספו לה המון אפשרויות חדשות מגוונות שמאפשרות הרגשה די אמיתית של ניהול קבוצה.

בואו נתחיל בכך שבכל שנה ושנה יש לנו אפשרות Player Progress אשר מראה לנו כמה השחקנים שלנו התקדמו או התגרעו (נעשו גרועים). כמובן שככל שעוברת עוד שנה, ושחקני ה-Superstar שלכם יתחילו להזדקן הם יתחילו לאבד מכוחם ולצערנו מה שיקרה שהם בשלב מאוחר יפרשו.

כדיי שלא יקרה מצב שבו הם יפשרו ולכם אין מחליפים ראויים לקחת את מקומם, אתם מקבלים את האפשרות (או החובה?) לתגבר את הקבוצה ב-Rookies חזקים וצעירים שיקחו את מקומם כאשר הם יפרשו ויכלו להמשיך לקחת את קבוצתכם האהובה לאליפות חדשה ותארים איכותים כל שנה.

אם אתם צריכים עצות על Rookies כאלה, אני ממליץ בחום על הבאים:

Jason Hunter

Kareem Rush

Chris Jefferies

Carlos Boozer

Drew Gooden

כולם כבר כמובן משחקנים בקבוצות, לכן תצטרכו להלחם עם מנהלי הקבוצות האלה על קנייה שלהם ותצטרכו לתת כמה שחקנים טובים שלכם בשבילם, אבל כל זה ישתלם בעתיד, הבטחה שלי.

אני למשל קניתי לקבוצה האהובה שלי (LA Lakers) את J.Hunter יחד עם A.Iverson מפילדלפיה 76ers ואני לא מצטער לרגע אחד. את K.Rush כבר יש לי, והוא מחליף מצויין כאשר אחד משחקני ה-Superstar שלי אוספים יותר מידי עברות.

עוד אפשרויות מעניינות שתמצאו במשחק הם NBA News אשר יאפשר לכם להתעדכן בכל הפציעות/העברות/קניות/מכירות/החתמות שהתקיימו.

ואם אתם אוהבים לקחת צ'אנסים, יש בשבילכם את האפשרות Sign Free Agent, משעמע תוכלו להחתים שחקנים חסרי קבוצות אליכם. אגב, אחרי כמה עונות אפשר למצוא שם אפילו כמה מציאות איכותיות כגון סקוטי פיפן.

ועכשיו נעבור לחלק של המשחק עצמו...

הגראפיקה היא מהמרשימות ביותר שראיתי למשחק ספורט, האורות נראים איכותים ביותר, השחקנים גם כן, וכמו כן שחקני הספסל.

קצת קשה לתאר מה שקורה על הפרקט בזמן המשחק, לכן תצטרכו להשיג את המשחק או לשחק בדמו בשביל להבין את זה.

רק אוסיף ואומר שבסרטונים ניתן למצוא קצת הומר קל ולא מזיק, משהו בהחלט מרענן בזמן משחק עצבני נגד סקרמנטו או דאלאס.

עד כאן עם הרשמים מהמשחק הזה, אני עוד מעט אחזור להמשיך את העונה השלישית שלי עם הלייקרס המשופרים שלי,

יום איכותי לכולכם,

TheHunter המשופר.

פורסם

ממש גרמת לי לחשוב על קניית המשחק לאחר שכבר התיעשתי מהסדרה הזאת

פורסם
  • מחבר

לא רק אתה התייאשת ממנה, תאמין לי.

אני לאורך כל שנת 2002 חשבתי לעצמי "איזה כבר שיפורים הם יכולים לעשות לכל השדים והרוחות", אבל מסתבר שהרבה, ולטובה.

לאומת NFS:HP2 ו-FIFA 2003 לא סורסו פה דברים אלה רק הוספו, אני בהחלט ממליץ עליו בחום.

פורסם

כמה טוב שבאת הביתה :jump:

רק שלא תנשך והכל יהיה בסדר

פורסם

משחק הספורט הכי טוב שקיים פשוט משחק ענק!!!

פורסם

...אחרי FIFA2003, אבל זה נושא לדיון אחר...

פורסם

אני למשל קניתי לקבוצה האהובה שלי (LA Lakers) את J.Hunter

מעניין למה ;D

פורסם
  • מחבר

כי הוא שחקן צעיר מעולה ומהיר בן 19.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים