עבור לתוכן

חומת אש לא עובדת ולא נפתחת.

Featured Replies

פורסם

אני מקבל את ההודעה הבאה:

עקב בעיה לא מזוהה,אין לWINDOWS אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של WINDOWS.

עשיתי בריקה עם קספרסקי(אחרי שעזבתי את מקפי-בעעעע)והוא מצא 55 וירוסים,מחקתי את כולם.

דעות?

פורסם

תתקין Service Pack 2

פורסם
  • מחבר

מה הייתי עושה בלעדייך... :s07:

ברור שיש לי SP2.

פורסם

נסה הסרה של SP2 והתקנה מחדש.

פורסם

אותה בעיה אצל חבר,

לאחר הסרת הוירוסים ורסטרט ניתן היה להפעיל חומת אש.

פורסם

אני אישית מציע לך לחפש את הווירוס/סוס טרויאני ה 56 שגורם לבעיה הזאת.

פורסם
  • מחבר

כבר נמצאו מאז עוד איזה 100 וירוסים,כולם לפי קספרסקי מופיעים בתיקיות בשם RP99 או 102 וכן הלאה,באיזור הREGISTERY וה SYSTEM RESTORE.

עריכה:נראה לי שמצאתי את מקור הבעיה.כנראה שקובץ מערכת בשם SERVICES נגוע במשהו חזק,ה ZONE ALARM מודיע לי עם כל הפעלה מחדש של המחשב על איזשהו ניסיון של הקובץ להפעיל משהו מוזר.אם אני דוחה אותו,אז אני מקבל הודעת שלח,אל תשלח והמערכת נכנסת למצב 60 שניות לפני הפעלה מחדש.אם אני מאשר אותו,אז כל המערכת עולה כרגיל.מה שמוזר הוא,שאם אני לא לוחץ על כלום,אז שום דבר במחשב לא מגיב בכלל ולא עולה.

עוד משהו מוזר,כנראה שהוירוס מוחק בכל הפעלה מחדש את קובץ ההפעלה של החייגן אינטרנט ואני נאלץ להתקין אותו כל פעם מחדש :pissed:

עריכה:המחשב קורס בכל פעם שסבבה דיסי עולה.פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה :kopfpatsch:

חייב עזרה אנשים,אני כבר חודש ככה עם המחשב.

פורסם

למה לסבול? תפרמט וזהו...

פורסם

למה לסבול? תפרמט וזהו...

אם הייתי מגיע ל-10 וירוסים כבר הייתי עושה פורמט בלי לחשוב בכלל.... 100?? נשאר משהו תקין במערכת? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

למה לסבול? תפרמט וזהו...

זו בעיה.הכונן מפוצל לשתיי מחיצות ואני לא מצליח לשנות את גדול המחיצות על מנת להעביר את הדברים החשובים לD ולפרמט את C.

אם הייתי מגיע ל-10 וירוסים כבר הייתי עושה פורמט בלי לחשוב בכלל.... 100?? נשאר משהו תקין במערכת? :nixweiss:

המערכת לרוב עובדת בסדר,עד שהיא קורסת בפתאומיות.
פורסם

זו בעיה.הכונן מפוצל לשתיי מחיצות ואני לא מצליח לשנות את גדול המחיצות על מנת להעביר את הדברים החשובים לD ולפרמט את C.

::) PM8

המערכת לרוב עובדת בסדר,עד שהיא קורסת בפתאומיות.

:screwy:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי...

בכל מקרה,הסתדרתי איכשהו עם המחיצות והעברתי לשם כל מה שאני צריך.

אחר הצהריים אני אפרמט.

תודה.

פורסם

הוא התכוון שתשתמש ב Partition Magic, אבל אם כבר הסתדרת אז לא משנה.

פורסם

היי, כנס לדוס ותרשום

netsh firewall reset

ואחרי תפעיל מחדש את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים