פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אתה לא צריך ליצור שום מחיצה חדשה כרגעההתקנה תעשה את זה לבדכל מה שאתה צריך לעשות זה להקטין את אחת המחיצות בעזרת תוכנה כמו PartitionMagic ולהשאיר כמה גיגה פנויים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים במהלך ההתקנה, אחת האפשרויות שם היא להקטין את אחת המחיצות, וליצור במקום הריק את מחיצות הלינוקס.ההתקנה יכולה לעשות את זה לבד, אז אין ממש צורך ב PARTITON MAGIC.אני בעצמי לא ניסיתי את האפשרות, אך ראיתי שהיא קיימת.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר תודה. אני ינסה את זה כי אני לא ממש רוצה להתחיל לשחק עם Partition magic...
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים דבר שני, מאוד מומלץ שהכונן שאתה מתכוון לשנות את גודלו, יהיה מאוחה(DEFRAGMENTED) במיוחד אם הוא NTFS.כדי למנוע אובדן מידע.בכל מקרה, ממליץ לך לגבות מידע חשוב, ליתר בטחון, לך תדע מה יקרה..(הפסקת חשמל באמצע..)
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר אוקיי אני מאחה אותו עכשיו. אין לי ממש מידע חשוב... הכל חשוב. זאת הבעייה. בכל מקרה, אני אדפיס את הקובץ סיסמאות של roboform ויחכה שזה יסיים לאחות.תודה רבה על העזרה. אני יעדכן בקרוב.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לא הייתי סומך על לינוקס בחילוק/הקטנת מחיצות הNTFS שליבעיקר אם הן מכילות דברים חשובים
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר גם אני לא ממש סומך... בנתיים אני מחכה קצת עם ההתקנה. אני ממש לא רוצה לאבד את המידע שיש על הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.